Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 842 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради № 823 від 21.07.2023р. «Про надання дозволу на дарування 1/5 частки квартири, у  якій зареєстровані малолітні діти»

Дата: 25.08.2023 15:45
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 842

 

«25» серпня 2023 р.                                                          смт Новогуйвинське

 

Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету Новогуйвинської

селищної ради № 823 від 21.07.2023р.

«Про надання дозволу на дарування

1/5 частки квартири, у  якій

зареєстровані малолітні діти»

 

        У зв’язку з уточненням даних, розглянувши заяву та подані документи гр. ________________з проханням надати їй дозвіл на дарування 1/5 частки квартири, яка розташована за адресою: вул. _______, буд. ______, кв. _____ смт Новогуйвинськ Житомирський район Житомирська область, своїй бабі _________________, враховуючи, що у цій квартирі зареєстровані малолітні діти: _________________, _________ року народження та ______________, ___________ року народження, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст.177 Сімейного кодексу України,  враховуючи рекомендації  комісії  з питань захисту прав дитини  від  ____.08.2023 року, протокол № ______, виконком селищної ради

ВИРІШИВ:

        1). Внести зміни до рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради № _____ від 21.07.2023р. «Про надання дозволу на дарування 1/5 частки квартири, у якій зареєстровані малолітні діти» виклавши постановчу частину у новій редакції:

        «1. Дозволити  гр. _____________укласти договір  дарування належного їй на підставі свідоцтва про право власності на житло  1/5 частки квартири, яка розташована за адресою: вул. ________, буд. ______, кв. _____смт Новогуйвинське Житомирський район Житомирська область,  на ім’я  __________________

          2. Взяти до відома інформацію про те, що у результаті здійснення правочину з житлом, малолітні діти ___________________, __________ року народження та _____________, ______________ року народження, будуть мати право на користування житлом.

          3. Рекомендувати заявниці ________________ здійснити правочин з житлом та протягом трьох місяців  надати органу опіки та піклування виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради  копію договору дарування».

          2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради № ________ від __________р. «Про надання дозволу на дарування1/5 частки квартири, у якій зареєстровані малолітні діти». 

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

 

 

Секретар  селищної ради                                                          Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь