Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№822 Про надання дозволу на дарування будинку та присадибної ділянки, у  якому зареєстровані малолітні діти

Дата: 28.07.2023 12:13
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ №822

 

«20» липня  2023 р.                                                          смт Новогуйвинське

 

Про надання дозволу на дарування

будинку та присадибної ділянки,

у  якому зареєстровані малолітні діти

 

         Розглянувши заяву та подані документи гр. ____________________________ з проханням надати йому дозвіл на дарування обєктів нерухомого майна, а  саме: ½ житлового будинку  та 1/2 земельної ділянки,  площею 0,25 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд , які розташовані за адресою: вул. __________________, буд. _______ с. Сінгури Житомирський район Житомирська область,  своїй дочці ______________________, враховуючи, що у будинку зареєстровані малолітні діти обдарованої: _________________, ___________ року народження, _________________, ______________ року народження, _____________________, _________________ року народження, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст.177 Сімейного кодексу України,  враховуючи рекомендації  комісії  з питань захисту прав дитини  від  ____________року, протокол № __________, виконком селищної ради

 

ВИРІШИВ:

         1.  Дозволити  гр. ______________________ укласти договір  дарування належного йому на підставі договору дарування ½ житлового будинку та 1/2 земельної ділянки,  площею 0,25 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, які розташовані за адресою: вул. _______________, буд.____ с. Сінгури Житомирський район Житомирська область, на ім’я _________________________. 

           2. Взяти до відома інформацію про те, що у результаті здійснення правочину з житлом та  земельною ділянкою для будівництва та обслуговування жилого будинку, малолітні діти: ____________________, _______________ року народження, __________________, ______________року народження, ________________, ______________ року народження, будуть мати право на користування житловою площею та присадибною земельною ділянкою.

           3. Надати дозвіл законному представнику дітей – батькові __________________, ____________ року народження (паспорт ВН _______________, виданий ____________ року Нов.-Волинським МРВ УМВС України в Житомирській області, РНОКПП № __________________), проживаючого за адресою: с. Сінгури вул. ______________, буд. ________ Житомирський район Житомирська область, який  представляє інтереси дітей за довіреністю від матері ____________________ (довіреність видана ________________ року та посвідчена Севрюковим   Ф.О.,  віцеконсулом Генерального консульства України в Гамбурзі, ФРН та зареєстрована в реєстрі за № ________________) на підписання від  імені їхніх  малолітніх дітей: __________________, _______________ року народження, ___________________, _____________року народження, _______________ _____________, ______________ року народження, договору дарування ½ житлового будинку та 1/2 земельної ділянки,  площею 0,25 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, які розташовані за адресою: вул. ___________, буд. _______ с. Сінгури Житомирський район Житомирська область, на ім’я ___________________.

          4. Рекомендувати заявнику ______________ здійснити правочин з житлом та присадибною земельною ділянкою протягом трьох місяців та надати органу опіки та піклування виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради  копію договору дарування.

          5. Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

 

 

Секретар  селищної ради                                                        Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь