Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1298 Про затвердження Порядку фінансування на облаштування споруд цивільного захисту (найпростіших укриттів) на території Новогуйвинської селищної ради  

Дата: 18.07.2023 14:10
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

                                     У К Р А Ї Н А                                    

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            РІШЕННЯ № 1298

  (тридцять сьома сесія восьмого скликання)

 

 

 «14» липня 2023 р.                                                      смт Новогуйвинське

Про затвердження Порядку фінансування

на облаштування споруд цивільного захисту

(найпростіших укриттів) на території

Новогуйвинської селищної ради  

 

Керуючись п.8 Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту, виключення таких споруд з фонду та ведення його обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року №138, наказом Міністерства внутрішніх справ України 09.07.2018 №579 “Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту”, розділом УІ «Розбудова сил цивільного захисту» Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації на період до 2025 року в населених пунктах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, затвердженої рішенням 5 сесії восьмого скликання Новогуйвинської селищної ради від 16.03.2021 №91 (із змінами та доповненнями), з метою проведення належного облаштування споруд цивільного захисту (найпростіші укриття), враховуючи висновки постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів від 12.07.2023, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок фінансування на облаштування споруд цивільного захисту (найпростіших укриттів) на території Новогуйвинської селищної ради згідно з додатком.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та постійну комісію з питань планування, бюджету та фінансів Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

Секретар ради                                                                   Олександр ЛОВИНЮК

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням 37 сесії Новогуйвинської

селищної ради 8 скликання

від 14.07.2023 №1298

 

 

П О Р Я Д О К

фінансування на облаштування споруд цивільного захисту

(найпростіших укриттів) на території Новогуйвинської селищної ради

 

1. Цей Порядок фінансування на облаштування споруд цивільного захисту (найпростіших укриттів) спрямований на належне утримання, експлуатацію та облаштування споруд цивільного захисту (найпростіші укриття), що дозволяє привести їх у готовність до використання за призначенням: проведення поточного ремонту, придбання предметів, матеріалів, обладнання, інвентарю тощо.

 

2. Порядок поширюється на багатоквартирні житлові будинки, розміщені на території Новогуйвинської селищної ради, в яких функціонують об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, та будинки, в яких управління спільним майном здійснює управитель багатоквартирного будинку відповідно до вимог статті 18 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (далі – Об’єкти).

 

3. Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області є головним розпорядником бюджетних коштів в рамках виконання Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації на період до 2025 року в населених пунктах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області або інших Програм, в яких передбачені заходи для реалізації цього Порядку.

 

4. Виконавцями робіт та одержувачами бюджетних коштів є Комунальне підприємство «Озерне» Новогуйвинської селищної ради, Новогуйвинське виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне комунальне підприємство, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) (далі – Одержувачі).

 

5. Для отримання фінансування з місцевого бюджету Одержувачі подають до головного розпорядника бюджетних коштів:

  • заяву з визначеним переліком робіт/придбання матеріалів, обладнання, інвентарю т.і. та їх вартістю;
  • копію акту комісійного (з представниками ВЗНС ЖРУ ГУ ДСНС України в Житомирській області) оперативного огляду об’єктів (будівлі, споруди, приміщення) щодо можливості їх використання для укриття населення;
  • витяг (довідка) з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

 

6. Одержувачі, заяви яких були прийняті з відповідним пакетом документів, включаються до мережі розпорядників і одержувачів бюджетних коштів.

 

7. Одержувачі:

7.1. відкривають рахунок в органах Казначейства;

7.2. купують предмети, матеріали, обладнання та інвентар тощо для облаштування споруд цивільного захисту (найпростіших укриттів);

7.3. складають та погоджують у головного розпорядника бюджетних коштів план використання бюджетних коштів.

 

8.  Після завершення робіт Одержувач повідомляє головного розпоряд-ника бюджетних коштів про завершення робіт.

Робоча група для проведення обстеження підвальних приміщень будівель на території Новогуйвинської територіальної громади з метою облаштування найпростіших укриттів, створена розпорядженням селищного голови, проводить обстеження об’єкта щодо встановлення факту належного облаштування споруди цивільного захисту (найпростішого укриття).

 

9. При освоєнні бюджетних коштів Одержувачі неухильно дотримуються вимог законів України «Про публічні закупівлі», «Про доступ до публічної інформації», «Про відкритість використання бюджетних коштів», інших законодавчих актів. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь