Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулися громадські слухання щодо розгляду плану території під розміщення об'єктів торгівлі у Новогуйвинському

Дата: 26.06.2023 19:38
Кількість переглядів: 759

Фото без опису

Сьогодні, 26-го червня, о 10:00, у приміщенні Новогуйвинської селищної ради відбулися громадські слухання щодо розгляду та обговорення містобудівної документації детального плану території під розміщення об’єктів торгівлі з облаштуванням благоустрою між будинками №6 та №8 селища міського типу Новогуйвинське по вулиці Миру.

На громадські обговорення прибуло і зареєструвалося 34 жителі Новогуйвинської територіальної громади. На слуханнях також були присутні: Юрчук Святослав Євгенович - начальник відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності (головуючий на слуханнях), Татарчук Роман Володимирович (секретар), головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності, розробник ПП «Домобуд ВС» - архітектор, (представник платника) ФОП «Решотка О. Л.» Учасники громадських обговорень заслухали представника ПП «Домобуд ВС» - архітектора, розробника містобудівної документації Олену Пушкарук, яка проінформувала присутніх стосовно мети розроблення даного документу. Також Олена Пушкарук зазначила, що містобудівна документація розроблена з урахуванням діючих норм законодавства.

Після прослуханої доповіді розробника містобудівної документації учасникам громадських слухань було запропоновано задати запитання доповідачу та обговорити даний проєкт. Питань, як і пропозицій, від слухачів не надійшло. Головуючий на слуханнях запропонував перейти до голосування, яке було одноголосним: дану містобудівну документацію було рекомендовано розглянути на архітектурно-містобудівній раді та затвердити на засіданні сесії.

Ознайомитися із детальним планом можна у розділі Містобудівна документаціяДетальні планиДетальний план території земельної ділянки під розміщення об’єктів торгівлі з облаштуванням благоустрою між будинками №6 та №8 смт Новогуйвинське, вул. Миру, Житомирського району, Житомирської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь