Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 789 Про надання дозволу на укладання договору дарування квартири на ім’я малолітньої дитини    

Дата: 19.06.2023 11:05
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ №789

 

«15» червня 2023 р.                                                          смт Новогуйвинське

 

Про надання дозволу на укладання

договору дарування квартири на

імя малолітньої дитини    

         Розглянувши заяву та документи гр. __________________ проханням надати її дозвіл на укладання договору дарування об’єктів нерухомого майна, а саме: квартири, яка знаходиться за адресою: вул. ___________, буд. _____, кв. ____, смт Новогуйвинське Житомирського району Житомирської області, та належить  їй на праві власності на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, виданого 17.12.2019 року на ім’я малолітньої дитини ______________________, __________ р.н., у якому зареєстровані малолітні діти: ______________________, ______________ р.н. та ____________________, ___________________ р.н., відповідно до ст. 17 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст. 177 Сімейного кодексу України та  ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 враховуючи рекомендації  комісії  з питань захисту прав дитини  від 12.06.2023 року, протокол № 8, виконком селищної ради

ВИРІШИВ:

         1. Виконавчому комітету Новогуйвинської селищної ради рекомендувати гр. ___________________ укласти договір  дарування належної її на праві  власності квартири (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, виданий 17.12.2019 р.), яка знаходиться за адресою: вул. ________________, буд.  ____________, кв. _____, смт Новогуйвинське Житомирського району Житомирської області на ім’я  малолітньої дитини _____________________, _________________ р.н.

         2. Взяти до відома інформацію про те, що у результаті здійснення правочину з житлом малолітні діти __________________, ______________ р.н. та ________________________, ____________ р.н., будуть мати право на користування житловою площею.

     3. Надати дозвіл __________________________ підписати від імені малолітньої _____________, _________________ р.н., договір дарування квартири, яка знаходяться за адресою: вул. _______________,  буд. ______кв. _____, смт Новогуйвинське Житомирського району Житомирської області.

        4. Рекомендувати заявнику ______________здійснити правочин з житлом протягом трьох місяців та надати органу опіки та піклування виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради  копію договору дарування.

 

Секретар  селищної ради                                                      Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь