Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№1274 Про надання дозволу гр. Радченко Г. Ю. на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: смт Новогуйвинське, вул. Дружби народів, 10-В

Дата: 30.05.2023 13:17
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

                                            УКРАЇНА                                               

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

       РІШЕННЯ № 1274

(тридцять шоста сесія восьмого скликання)

 

від «23» травня 2023 року                                                             смт Новогуйвинське

 

Про надання дозволу гр. Радченко Г. Ю.

на викуп земельної ділянки

несільськогосподарського призначення

за адресою: смт Новогуйвинське,

вул. Дружби народів, 10-В

 

           Розглянувши заяву гр. Радченко Ганни Юріївни про надання дозволу на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення, на якій розташований об’єкт нерухомого майна – магазин продовольчих товарів, площею 66,9 кв. м. за адресою: смт. Новогуйвинське, вул. Дружби народів, 10-В, керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 81, 120, 127, 128, 134 «Земельного кодексу України», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин та екології від 18.05.2023р.,  селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл гр. Радченко Ганні Юріївні на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка перебуває у її користуванні відповідно договору оренди землі від 27.09.2022 р., площею 0,0235 га, цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07), кадастровий номер 1822055600:03:001:0023 за адресою: смт. Новогуйвинське, вул. Дружби Народів, 10-В, Житомирського району Житомирської області, на якій розташований об’єкт нерухомого майна – магазин продовольчих товарів, що перебуває у приватній власності гр. Радченко Г. Ю.
  2. Гр. Радченко Ганні Юріївні укласти договір з Новогуйвинською селищною радою про оплату авансованого внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки в розмірі 10% від нормативної грошової оцінки для фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  3. Новогуйвинській селищній раді замовити експертну грошову оцінку земельної ділянки за рахунок коштів авансового внеску.
  4. Підготовку необхідних документів для проведення експертної  грошової оцінки земельної ділянки доручити відділу земельних ресурсів та екології Новогуйвинської селищної ради.
  5. В разі не укладання договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки в 30 денний термін, дане рішення  втрачає  чинність.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин та екології.

 

Секретар ради                                          Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь