Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№1272 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою

Дата: 30.05.2023 13:15
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

                                   У К Р А Ї Н А                            

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            РІШЕННЯ № 1272

  (тридцять шоста сесія восьмого скликання)

 

 

 «23» травня  2023 р.                                                     смт Новогуйвинське

 

Про припинення права постійного

користування земельною ділянкою

        

          Розглянувши заяву керівника «РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ ВОЗДВИЖЕННЯ ЧЕСНОГО І ЖИВОТВОРЧОГО ХРЕСТА ГОСПОДНЬОГО ЖИТОМИРСЬКО-ОВРУЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) СЕЛО СІНГУРИ ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ» Людмили ШАТАЛОВОЇ про припинення права постійного користування земельною ділянкою, керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 92, 141, 142 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійної комісії з питань земельних відносин та екології від 18.05.2023 р., селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити «РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ВОЗДВИЖЕННЯ ЧЕСНОГО І ЖИВОТВОРЧОГО ХРЕСТА ГОСПОДНЬОГО ЖИТОМИРСЬКО-ОВРУЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) СЕЛО СІНГУРИ ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ», код ЄДРПОУ: 22060505 (раніше - «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ ЖИТОМИРСЬКОЇ ЄПАРХІЇ СВЯТО-ХРЕСТОВОЗДВИЖЕНСЬКОЇ ПАРАФІЇ С. СІНГУРИ ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ») право постійного користування земельною ділянкою, площею 0,1636 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (03.04), кадастровий номер 1822086500:03:001:0644, яка знаходиться на території Новогуйвинської селищної ради в с. Сінгури, вул. Румянцева, 5а, Житомирського району Житомирської області в зв’язку із добровільною відмовою землекористувача від права постійного користування земельною ділянкою з подальшим виключенням з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відомостей про право постійного користування.
  2.  «РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ВОЗДВИЖЕННЯ ЧЕСНОГО І ЖИВОТВОРЧОГО ХРЕСТА ГОСПОДНЬОГО ЖИТОМИРСЬКО-ОВРУЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) СЕЛО СІНГУРИ ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ», код ЄДРПОУ: 22060505, звернутись до державного реєстратора речових прав на нерухоме майно та припинити право постійного користування земельною ділянкою, площею 0,1636 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (03.04), кадастровий номер 1822086500:03:001:0644, яка знаходиться на території Новогуйвинської селищної ради в с. Сінгури, вул. Румянцева, 5а, Житомирського району Житомирської області.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин та екології Новогуйвинської селищної ради. 

 

 

Секретар селищної ради                                             Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь