Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№1236 Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку територій Новогуйвинської селищної ради на 2022-2027роки

Дата: 30.05.2023 11:09
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

                            У К Р А Ї Н А                                        

                                 НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                         ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

                                          ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                      РІШЕННЯ  №1236

                              (тридцять шоста сесія восьмого скликання )

 

 

«23 » травня 2023р.                                            смт.Новогуйвинське 

 

Про внесення змін до Програми

соціально-економічного та культурного

розвитку територій Новогуйвинської

селищної ради на 2022-2027роки

 

      Керуючись п.22, ст.26, ст.33 Закону України ,,Про місцеве самоврядування в Україні” з метою забезпечення належного утримання доріг та інших елементів і об’єктів благоустрою на території громади,  ст.19 Закону України ,,Про охорону навколишнього природного середовища”, ст.21 Закону України ,,Про відходи”, ст.12 Закону України ,,Про охорону земель” з метою забезпечення виконання вимог чинного законодавства України на території Новогуйвинської селищної ради, селищна рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до основних заходів, що плануються для їх виконання, розділу 3,5 Програми соціально-економічного та культурного розвитку територій Новогуйвинської селищної ради на 2022-2027 роки, виклавши абзаци 13, 14, 15 в наступній редакції;

,, - будівництво, капітальний, поточний ремонт та утримання доріг, дорожнього покриття, тротуарів та навколо дорожньої інфраструктури, пішохідних доріжок, вело доріжок, вулиць, провулків, інших елементів та об’єктів благоустрою на території Новогуйвинської селищної територіальної громади”.

  1. Викласти в новій редакції п.п. 2.1.1. п.2.1. ,,Покращення інженерної інфраструктури” розділу 2 ,,Сучасна і функціональна інфраструктура та громадський простір” додатку1 ,,Перелік інвестиційних проектів Програми соціально-економічного  Додатку 1 Програми соціально-економічного та культурного розвитку територій Новогуйвинської селищної ради на 2022-2027роки” у новій редакції, що додається.

 

  1.   В розділі таблиці 1, що є додатком до Програми ,,Перелік інвестиційних проектів Програми соціально-економічного та культурного розвитку території Новогуйвинської селищної ради на 2022-2027роки’’ в розділі 1. ,,Підвищення економічної спроможності та розвиток туристичної і рекреаційно-оздоровчої сфер”  підрозділу 1.1. ,,Сприяння створенню нових інституцій місцевого економічного і територіального розвитку’’ пункти від 1.13., 1.1.4., 1.1.5., 1.1.6., 1.1.7. та 1.1.8. викласти в редакції, що рекомендується значеннями таблиці, яка  додається до рішення.

      У п.1.1.2. діючої таблиці, колонка 9 за назвою ,,Обсяг капіталовкладень” суму вкладень із 4.0млн.грн.змінити на 2.3млн.грн.

      У підрозділі 1.3. цього ж вище згаданого розділу,,Розвиток туристичної інфраструктури, зеленого та інших видів туризму” в п.1.3.1. колонка 9 ,,Обсяг капіталовкладень” суму вкладень із 7.0 млн.грн. змінити на 5.6млн.грн.

      В розділі 2.,,Сучасна і функціональна інфраструктура та громадський простір” у підрозділі 2.1.,,Покращення інженерної інфраструктури” у п.2.1.10 у колонці 9 ,,Обсяг капіталовкладень’’, зазначену суму вкладень у 150,0 млн.грн.змінити на 147,4 млн.грн.

      У підрозділі 2.2. ,,Розвиток системи управління твердими побутовими відходами” в п.2.2.1. та 2.2.2. викласти за наведеними в таблиці значеннями,яка додається до рішення.

       Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Новогуйвинської селищної ради та заступників селищного голови.

 

 

 

Секретар  селищної ради                         Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь