Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1223 Про внесення змін до рішення 3 сесії Новогуйвинської селищної ради від 21.12.2020р. № 13 «Про створення  Центру надання адміністративних послуг Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області» та затвердження Поло

Дата: 29.05.2023 16:12
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

                                     У К Р А Ї Н А                                 

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            РІШЕННЯ № 1223

  (тридцять шоста сесія восьмого скликання)

 

 

 «23» травня 2023р.                                                      смт Новогуйвинське

 

Про внесення змін до рішення 3 сесії

Новогуйвинської селищної ради

від 21.12.2020р. № 13 «Про створення 

Центру надання адміністративних послуг

Новогуйвинської селищної ради

Житомирського району Житомирської області»

та затвердження Положення у новій редакції

 

 

            Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», постанов Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2013 р. №118 «Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг», від 14 серпня 2019 р. № 714 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2013 р. № 118 і від 1 серпня 2013 р. № 588», у зв’язку з приведенням у відповідність до норм чинного законодавства установчих документів Центру надання адміністративних послуг Новогуйвинської селищної ради  Житомирського району Житомирської області,  з метою покращення якості надання та розширення переліку адміністративних послуг, які надаються як Центром надання адміністративних послуг селищної ради  так і через ЦНАП на території громади, селищна рада

         

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до рішення 3 сесії Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від 21.12.2020р. № 13 «Про створення Центру надання адміністративних послуг Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області»:
  1. Пункт 1 викласти у новій редакції:

«1. Створити юридичну особу публічного права - Центр надання адміністративних послуг  Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, як виконавчий орган Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.»

  1. Положення про Центр надання адміністративних послуг Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області викласти в редакції згідно з додатком.

 

  1. Начальнику Центру надання адміністративних послуг  Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області Ігорю ПАЛІЮ провести реєстрацію змін Положення про Центр надання адміністративних послуг Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області у новій редакції відповідно до вимог законодавства.

 

  1. Визнати таким, що втратив чинність п.2 рішення 3 сесії Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від 21.12.2020р. № 13 «Про створення Центру надання адміністративних послуг Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області».

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності та секретаря селищної ради Олександра ЛОВИНЮКА.

 

Положення

 

Секретар селищної ради                                                    Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь