Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулася сесія селищної ради

Дата: 24.05.2023 14:25
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

23 травня, вівторок, смт Новогуйвинське. Відбулося пленарне засідання тридцять шостої сесії селищної ради восьмого скликання, яке провів секретар Новогуйвинської селищної ради Олександр Ловинюк. До порядку денного увійшло 82 основних питання. У залі засідань були присутні 22 депутата із 26.

Участь у засіданні взяли заступник селищного голови, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств, працівники селищної ради, а також громадськість.

Одним із найважливіших питань, яке розглянули та затвердили депутати, було питання термосанації освітніх закладів громади. Депутати затвердили проектно-кошторисну документацію та прийняли рішення стосовно виділення коштів на реалізацію комплексних заходів з енергозбереження у закладах освіти Троянівському ЗДО, Новогуйвинському ЗДО, Озерненському ЦРД, Троянівському ліцеї, Сінгурівському ЗДО.

Також була прийнята нова редакція Програми надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, на 2021-2025 роки (з доповненнями). До цих змін входить надання матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним особам, що перебувають в складних життєвих обставинах, в тому числі на лікування, операцію, придбання ліків чи реабілітацію та надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок пожежі, іншого стихійного лиха або надзвичайної ситуації природного, техногенного чи воєнного характеру.

Було враховано і запити військових. На сесії було розглянуте депутатське звернення, що стосувалося підтримки обороноздатності однієї з військових частин, яка прямо зараз виконує бойові завдання на фронті. Депутати проголосували «за»  внесення змін до Програми забезпечення територіальної оборони на 2023-2025 роки.

Зокрема депутати вирішили надати фінансову підтримку членам сімей загиблих (померлих)  Захисників та Захисниць України на встановлення пам’ятника  або часткове відшкодування витрат за вже встановлені пам’ятники  на могилах загиблих (померлих)  Захисників та Захисниць, які були зареєстровані або проживали на території Новогуйвинської селищної ради.

Більш розгорнуто по розгляду питань можна буде прочитати згодом у розділі «Новини» на сайті Новогуйвинської селищної ради.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитися у відповідному розділі «Протоколи сесій».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь