A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 767 Про надання дозволу на укладання договору дарування об’єктів нерухомого майна на ім’я малолітньої дитини    

Дата: 24.05.2023 11:47
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ №767

 

«18» травня 2023 р.                                                          смт Новогуйвинське

 

 

Про надання дозволу на укладання

договору дарування обєктів нерухомого

майна на імя малолітньої дитини    

 

         Розглянувши заяву та подані документи гр. _______________________ з проханням надати йому дозвіл на укладання договору дарування обєктів нерухомого майна, а саме: житлового будинку, присадибної ділянки та земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, розташованих за адресою: вул. ________________, буд. ______ с. ___________ Житомирський район Житомирська область на ім’я малолітньої дитини, ____________________, ____________року народження, у якому вона зареєстрована, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Законом України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст.177 Сімейного кодексу України,  враховуючи рекомендації  комісії  з питань захисту прав дитини  від ___________ року, протокол № 6, виконком селищної ради

 

ВИРІШИВ:

         1. Надати дозвіл гр. ___________________ укласти договір  дарування належного йому на праві  свідоцтва про право на спадщину за законом (спадкова справа № 2971 2022, зареєстрована в реєстрі за № _______ від  22.03.2023 р. державним нотаріусом Житомирської державної нотаріальної контори Житомирської області Поліщук А.), житлового будинку, присадибної ділянки, площею 0,2500 га, та земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 3,6518 га, (державний акт на право власності на земельну ділянку від 28.09.2004 року, серія ЖТ №________), розташовані за адресою: вул. ______________, буд. _______  с. ______ Житомирський район Житомирська область на ім’я  малолітньої дитини ____________________, ______________року народження.

         2. Взяти до відома інформацію про те, що у результаті здійснення правочину з житлом та земельними ділянками, малолітня дитина _____________________, __________року народження, буде мати право на користування житловою площею, присадибною земельною ділянкою та земельною  ділянкою для ведення особистого селянського господарства.

          3. Надати дозвіл законному представникові – опікуну  _________________________ підписати від  імені малолітньої _______________________, ______________ року народження, договір дарування житлового будинку, присадибної ділянки, площею 0,2500 га, та земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства, площею 3,6518 га, що знаходяться за адресою: вул. ____________, буд. _______с. __________ Житомирський район Житомирська область.

        4. Рекомендувати заявнику ______________здійснити правочин з житлом, присадибною ділянкою та земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства протягом трьох місяців та надати органу опіки та піклування виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради  копію договору дарування.

 

 

 

Секретар  селищної ради                                                        Олександр ЛОВИНЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь