Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 763 Про включення до Переліку першого типу та затвердження умов оренди нерухомого майна комунальної власності – частини майнового комплексу в смт Озерне, вул. Авіаційна, 68

Дата: 24.05.2023 11:33
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 763

 

«18» травня 2023 року                                 смт. Новогуйвинське

 

Про включення до Переліку першого типу

та затвердження умов оренди нерухомого

майна комунальної власності – частини

майнового комплексу в смт Озерне,

вул. Авіаційна, 68

 

     Керуючись статтею 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 6, 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», постановою Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 №634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», рішенням 27 сесії Новогуйвинської селищної ради від 15.06.2022 №1010 «Про делегування повноважень виконавчому комітету селищної ради у сфері оренди комунального майна», враховуючи пропозиції за результатами робочої наради від 16.05.2023р. про хід підготовки житлово-комунального господарства громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 року, лист КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради від 17.05.2023  №146, з метою скорочення використання газу за рахунок альтернативних джерел енергії, виконавчий комітет Новогуйвинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

         

1. Включити до Переліку першого типу  та прийняти рішення про передачу в оренду на аукціоні нерухоме майно комунальної власності Новогуйвинської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області, що обліковується на балансі КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради:

 - частину майнового комплексу за адресою: смт Озерне, вул. Авіаційна, 68, а саме: нежитлові приміщення будівлі котельні №1, площею 72 кв.м. та будівлю очисних, площею 336,6 кв.м. (далі об’єкт оренди).

 

2. У зв’язку з тим, що залишкова балансова вартість об’єкта оренди є меншою ніж 10 відсотків його первісної балансової вартості,  стартову орендну плату для проведення електронного аукціону встановити з розрахунку 1 гривня за 1 кв. метр об’єкта оренди.

 

3. Затвердити умови оренди нерухомого майна комунальної власності, зазначеного в пункті 1 цього рішення:

 - строк оренди - 5 років з дня набрання чинності договору оренди;

 - цільове призначення об’єкта оренди - з метою розміщення виробництва та постачання теплової енергії з альтернативних джерел енергії;                  

 - розмір стартової орендної плати за місяць оренди:

для електронного аукціону – 408,60 грн без ПДВ

для електронного аукціону із зниженням стартової ціни – 204,30 грн без ПДВ,

для електронного аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання пропозицій – 204,30 грн без ПДВ.

орендна плата підлягає коригуванню на індекс інфляції.

 

         4. Затвердити додаткові умови оренди:

- наявність досвіду роботи у відповідній сфері;

- наявність ліцензій та дозволів, проходження процедури затвердження тарифу для всіх груп споживачів;

- заборона передачі в суборенду.

 

            5. Оприлюднити в електронній торговій системі оголошення про передачу в оренду нерухомого майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення.

 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань виконавчих органів ради Тетяну ПАРФЕНТІЄВУ.

 

 

 

Секретар ради                                                                Олександр ЛОВИНЮК

 

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради

«Про включення до Переліку першого типу та затвердження умов оренди нерухомого майна комунальної власності – частини майнового комплексу в смт Озерне, вул. Авіаційна, 68»

 

 

Підготовлено відповідно до статті  29 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільного кодексу України,  Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою КМУ від 03.06.2020 №483, рішення 27 сесії Новогуйвинської селищної ради від 15.06.2022 №1010 «Про делегування повноважень виконавчому комітету селищної ради у сфері оренди комунального майна», пропозицій за результатами робочої наради від 16.05.2023р. про хід підготовки житлово-комунального господарства громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 року, з метою скорочення використання газу за рахунок альтернативних джерел енергії.

Проект рішення передбачає включення до Переліку першого типу  та прийняття рішення про передачу в оренду на аукціоні нерухоме майно комунальної власності Новогуйвинської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області, що обліковується на балансі КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради:

 - частину майнового комплексу за адресою: смт Озерне, вул. Авіаційна, 68, а саме: нежитлові приміщення будівлі котельні №1, площею 72 кв.м. та будівлю очисних, площею 336,6 кв.м.  та затвердження умов оренди.

         Розробник проєкту рішення:  відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності.

Відповідальний виконавець: Степура Т.І., тел. (050) 918 20 39

 

 

 

Начальник відділу містобудування,

архітектури, житлово-комунального

господарства, благоустрою та

комунальної власності                                                         Святослав ЮРЧУК

 

 

 

 

Секретарю Новогуйвинської селищної ради

Олександру ЛОВИНЮКУ

 

 

 

 

ПОДАННЯ

до проєкту рішення виконавчого комітету  Новогуйвинської селищної ради

 

Прошу включити питання «Про включення до Переліку першого типу та затвердження умов оренди нерухомого майна комунальної власності – частини майнового комплексу в смт Озерне, вул. Авіаційна, 68» до порядку денного чергового засідання виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради.

 

 

 

Начальник відділу містобудування,

архітектури, житлово-комунального

господарства, благоустрою та

комунальної власності                                                    Святослав ЮРЧУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь