Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№84-ОД Про скликання 36 сесії Новогуйвинської селищної ради

Дата: 12.05.2023 14:40
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

У К Р А Ї Н А           

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  «12» травня 2023 р.               смт Новогуйвинське                       №84-ОД

 

 

Про скликання   36 сесії

Новогуйвинської селищної ради

 

          Відповідно до  ст. 42, 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

          1.  Скликати 36 сесію Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, пленарне засідання якої провести 23 травня 2023 року о 10 годині 00 хвилин у залі засідань селищної ради за адресою: вул. Дружби Народів, б.5,    смт. Новогуйвинське.

 

          2. На сесію внести наступні питання:

  1. Про весення змін до програми  забезпечення територіальної оборони на 2023-2025 роки та передачу майна.
  2. Про затвердження звіту про  виконання бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади за січень - березень 2023 року.
  3. Про внесення змін до бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  4. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно,  відмінне від земельної ділянки, на території  Новогуйвинської селищної ради на 2024 рік.
  5. Про встановлення місцевих  податків та зборів на території   Новогуйвинської селищної ради  на 2024 рік.
  6. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2024 рік.
  7. Про хід виконання Комплексної програми  забезпечення пожежної безпеки та  запобігання і реагування на надзвичайні  ситуації на період до 2025 року в населених пунктах Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району  Житомирської області.
  8. Про  хід виконання Програм  у сфері соціального захисту  населення.
  9. Про  внесення змін до місцевої цільової Програми організації поховання померлих окремих  категорій громадян.
  10. Про затвердження Програми надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, на 2021-2025 роки.
  11. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку територій Новогуйвинської селищної ради на 2022-2027роки.
  12. Про виконання Новогуйвинським ВЖРЕКП  програми фінансової підтримки  та  використання бюджетних коштів.
  13. Про виконання КП «Озерне»  програми фінансової підтримки  та  використання бюджетних коштів.
  14. Про виконання КНП ЖБОЛ  фінансового  плану, програми фінансової підтримки та використання бюджетних коштів.
  15. Про виконання КНП ЦПМСД  фінансового плану, програми фінансової підтримки та використання бюджетних коштів.
  16. Про закріплення нерухомого майна на  праві оперативного управління за КЗ  «Новогуйвинська музична школа» Новогуйвинської селищної ради та  балансі.
  17. Про закріплення нерухомого майна на  праві оперативного управління за КЗ  «Публічна бібліотека» Новогуйвинської  селищної ради та балансі.
  18. Про передачу майна з балансу відділу освіти  Новогуйвинської селищної ради на баланс  Новогуйвинської селищної ради Житомирського  району Житомирської області.
  19. Про вилучення нерухомого майна з оперативного управління та балансу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новогуйвинської селищної ради та передачу в оперативне управління та на баланс.
  20. Про внесення замін до рішення № 1107 30 сесії від 23 листопада 2022 року  «Про передачу з комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області у державну власність генератора Kraft &DELE KD 125 та  комплектуючих до нього».
  21. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області генераторів ER-9500.
  22. Про внесення змін у рішення 35 сесії  Новогуйвинської селищної ради  восьмого скликання від 11.04.2023 року № 1219.
  23. Про внесення змін у рішення  34 сесії восьмого скликання  Новогуйвинської селищної ради  від 07.03.2023 року № 1183  «Про постановку на баланс об’єктів благоустрою».
  24. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації.
  25. Про постановку на баланс об’єктів благоустрою.
  26. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної  ділянки гр. Захарчуку О. М.
  27. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної  ділянки  Парафії св.Софії, м.Житомир, Київсько-Житомирської Дієцезії Римсько-Католицької Церкви.
  28. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної  ділянки в с. Сінгури, вул. Шкільна.
  29. Про затвердження детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 1,00 га для розміщення забудови садибного типу в смт Гуйва, вул. Бердичівська, на території Новогуйвинської селищної ради.
  30. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  31. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) власникам земельних часток (паїв).
  32. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікатів на право на земельну частку (пай).
  33. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на території Новогуйвинської селищної ради у власність громадянам.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Немерицькій Л. В.
  35. Про внесення змін в рішення 21 сесії  8 скликання Новогуйвинської селищної ради № 909 від 24 грудня 2021 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  ФОП Мазуру О. В. та передача в оренду  земельної ділянки».
  36. Про внесення змін в рішення 32 сесії 8 скликання Новогуйвинської селищної ради №1161 від 24.01.2023 року.
  37. Про внесення змін в рішення 18 сесії 8 скликання Новогуйвинської селищної ради №824 від 09.12.2021 року.
  38. Про припинення права оренди земельної ділянки та припинення дії договору оренди землі. 
  39. Про передачу в оренду ТОВ “Юкрейн Тауер Компані” земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій.
  40. Про припинення права оренди земельної ділянки та припинення дії договору оренди землі. 
  41. Про передачу в оренду ТОВ “Юкрейн Тауер Компані” земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій.
  42. Про надання дозволу ФГ “ДОБРИЙ ГОСПОДАР-1” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв).
  43. Про надання дозволу ФГ “РЕШЕТАР” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв).
  44. Про надання дозволу ФГ “ЩЕДРА ГРЯДКА” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв).
  45. Про надання дозволу ПрАТ “ТРОЯНІВСЬКЕ” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв).
  46. Про відмову у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність садово-городницькому товариству “ДАЧНЕ”.
  47. Про передачу в оренду Левківському споживчому товариству земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».    
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Піджарій Н. А.
  50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марчук А. О.
  51. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду БАБИЧУ Сергію Борисовичу.
  52. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.
  53. Про передачу у постійне користування земельної ділянки.
  54. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Радченко Г.Ю, за адресою: смт. Новогуйвинське, вул. Дружби народів, 10В.
  55. Про затвердження проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок в оренду ФГ “Василівське-2005”.
  56. Про передачу в оренду ТОВ СП “НІБУЛОН” земельних ділянок.
  57. Про надання дозволу АТ “Житомиробленерго”  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
  58. Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо організації  території земельних часток (паїв) з метою виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Ружицькій К. К.
  59. Про розгляд рішення суду.
  60. Про затвердження переліку земельних ділянок, які пропонуються для продажу, права оренди на земельних торгах у формі аукціону на території Новогуйвинької селищної ради.
  61. Про звіти  старост старостинських округів про роботу у 2022 році.
  62. Про внесення змін до Регламенту роботи  селищної ради восьмого скликання.
  63. Про  щорічні звіти депутатів селищної ради  перед виборцями.
  64. Про  участь депутатів Новогуйвинської селищної ради  8 скликання у роботі сесій та постійних комісій у 2022 році.
  65. Про здійснення державної регуляторної  політики у сфері господарської діяльності  виконавчими органами селищної ради у 2022 році.
  66. Про звіти керівників  комунальних закладів освіти.
  67. Про надання дозволу на виготовлення  проєктно-кошторисної документації.
  68. Про розгляд депутатських звернень.
  69. Про звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення невиправданих обмежень прав територіальних громад.
  70. Різне.

 

  1. Засідання постійних комісій провести за окремим графіком.

 

  1. Відділу організаційного та інформаційного забезпечення селищної ради забезпечити доведення інформації про скликання сесії до депутатів селищної ради та мешканців територіальної громади.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Секретар селищної ради                                                    Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь