Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

5 травня у громаді завершився просвітницький проект «Тиждень знань з безпеки життєдіяльності». ВІДЕО

Дата: 06.05.2023 11:43
Кількість переглядів: 82

5 травня завершився просвітницький проект «Тиждень знань з безпеки життєдіяльності», який узяв свій старт 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці і тривав тиждень. 

 

 

 

На заклик працівників Новогуйвинської селищної ради люб’язно відгукнулися різні підрозділи ДСНС в Житомирської області. У Сінгурівський ліцей завітали рятівники-пожежники, а працівники закладу організували для учнів квест-ігри із різними станціями, де команди виконували завдання з тактичної медицини, демонстрували свої знання правил дорожнього руху та розуміння евакуаційних сигналів.

 

І якщо дітям було весело потримати пожежний рукав і бодай долонькою вони все норовили піймати потужні потічки, то з працівниками  оперативно-технічної служби було не до жартів. Нищівна небезпека може причаїтися будь-де і будь в якому предметі чи вигляді.

 

Особливу цікавість учнів старшої школи привернула локація в Озерному, де проводилися інструктажі, щодо надання домедичної допомоги постраждалим в екстремальних ситуаціях.  Учням практично продемонстрували порядок  надання домедичної допомоги при пошкодженнях внутрішніх органів, правильність накладання турнікету або джгуту, пов’язок при різних видах кровотеч.

 

Звертаючись до дорослих, працівники ДСНС закликали щодня нагадувати про небезпеку, яка чатує на їх малечу та на них самих. Життя та здоров’я – це найцінніше, що у нас є. І ми просто зобов’язані берегти одне одного, бути свідомими і не втрачати пильності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь