Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Тиждень безпеки

Дата: 04.05.2023 14:51
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

Сьогодні проблема безпеки розглядається, як базисна потреба людини, тому на заклад дошкільної освіти покладається відповідальність за цілеспрямоване формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя.

В умовах воєнного стану питання безпеки вийшло на інший рівень. Нині воєнні ризики є частиною життя, тому маємо бути готовими захистити себе і дітей. З метою вироблення  відповідального ставлення до власної безпеки, формування основ здорового способу життя; усвідомлення необхідності вироблення у дітей умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій педагогами Новогуйвинського  закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» було проведено тематичний «Тиждень безпеки життєдіяльності дітей».

 Підчас проведення Тижня безпеки вихователями всіх вікових груп були проведені форми роботи з вихованцями на різну тематику: «Я та інші люди», «Вогонь друг - вогонь ворог», «Предметний світ служби порятунку 101», «Допоможи сам собі», а також в рамках тижня безпеки було проведено «День здоров’я».

     Окрім того педагоги закладу надають консультативну, психологічну, соціальну підтримку як для дітей так і для батьків. Так було надано консультації для батьків: «Як говорити з дитиною про війну»; «Що треба знати про укриття»; «Як підтримати та заспокоїти дитину»; «Як позбутися від тривоги,страху та занепокоєння?»; «Безпека дитини вдома»,  «Спокійні ви – спокійна дитина».

   Завжди пам’ятаймо – наша увага, наша турбота і допомога – найдієвіші кроки до захисту дітей від будь-якої небезпеки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь