Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№72-ОД Про виплату одноразової грошової матеріальної допомоги жителям селищної ради

Дата: 01.05.2023 15:22
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Новогуйвинського селищного голови

 

01.05.2023 р.                                       смт Новогуйвинське             № 72-ОД

 

Про виплату одноразової грошової

матеріальної допомоги жителям

селищної ради

              

          Відповідно до Програми надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням             5 сесії 8 скликання від 16 березня 2021 року № 89, враховуючи рішення комісії з надання цільової матеріальної допомоги жителям Новогуйвинської селищної ради (протокол № 4 від 26.04.2023 року), подані звернення громадян  з відповідними документами:                                                                         

  1. Виплатити одноразові грошові матеріальні допомоги  22   громадянам, які  зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, в загальній сумі  60092 грн. 80   коп. ( шістдесят тисяч дев’яносто дві  грн.                 80 коп.), а саме:

 1) Одноразові матеріальні допомоги громадянам, які зареєстровані та проживають  на території Новогуйвинської селищної ради та досягли 90 – річного і більше  віку, у розмірі 1000 грн. (одна тисяча грн. 00 коп.) кожному, а саме:

 

2) Одноразові матеріальні допомоги сім’ям загиблих  військовослужбовців, які брали участь у відсічі військової агресії російської федерації, у розмірі 5000,00 грн. (п’ять тисяч 00 грн.) кожному, а саме:

 

3) Одноразові матеріальні допомоги на поховання непрацюючих громадян, у розмірі 3092,80 грн. (три тисячі дев’яносто дві грн. 80 коп.), а саме:

4) Одноразові матеріальні допомоги на лікування  громадянам, в  тому числі дітей, які зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, мають тяжкі захворювання,  постійно отримують дороговартісне лікування,  у розмірі 10000 грн. (десять тисяч грн. 00 коп.), а саме:5) Одноразові матеріальні допомоги на лікування  громадянам, які зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, мають тяжкі захворювання, потребують оперативного втручання та дороговартісного лікування,  у розмірі 10000 грн. (десять тисяч грн. 00 коп.), а саме:

6) Одноразові матеріальні допомоги на лікування громадянам, які   зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради,  мають онкологічне захворювання,  у розмірі  3000,00 грн. (три тисячі грн.   00 коп.) кожному, а саме:​​​​​​​

  7)   Одноразові матеріальні допомоги на лікування громадянам, в тому числі дітей, які зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, в тому числі  особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, у розмірі 3000 грн. (три тисячі грн.00 коп.) кожному, а саме:

8)  Одноразові матеріальні допомоги на лікування  громадянам, які зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, в тому числі особам  з інвалідністю, які мають тяжкі захворювання, отримують дороговартісне лікування, перенесли або потребують оперативного втручання,  у розмірі 3000 грн. (три тисячі грн.00 коп.) кожному, а саме:

9) Одноразові матеріальні допомоги на лікування  громадянам, які зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, в тому числі особам з інвалідністю, які мають тяжкі захворювання, отримують дороговартісне лікування, перенесли або потребують оперативного втручання,  у розмірі 5000 грн. (п’ять тисяч грн.00 коп.) кожному, а саме:

   10) Одноразові матеріальні допомоги на лікування  громадянам, які  зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради,  у           

  розмірі 1000,00 грн. (одна тисяча грн. 00 коп.) кожному, а саме:​​​​​​​

2. Відділу  бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення селищної ради (Григор’євій О.С.) провести відповідні виплати.

 

3.  Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Секретар селищної ради                                                     Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь