Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

В Новогуйвинській громаді розпочато заходи в рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності

Дата: 28.04.2023 15:32
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

28 квітня в смт Озерне  працівниками Новогуйвинської селищної ради спільно з представниками підрозділів ДСНС в Житомирській області  проведено день цивільного захисту.  До заходу долучились учні та вчителі Озерненського ліцею, а також всі бажаючі жителі селища.

Сьогодні питання безпеки вкрай актуальне і життєво необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

Досвідчені фахівці групи піротехнічних робіт ГУ ДСНС України в Житомирській області розповіли учасникам заходу про випадки виявлення та знищення небезпечних боєприпасів, про правила пожежної та мінної безпеки, надали поради на випадок знаходження підозрілих предметів та застерегли від небезпек під час перебування поза межами міста, зокрема, у лісових масивах. Цікава розповідь фахівців, їх слушні поради та настанови, основані на спогадах зі справжніх бойових виїздів, не лишили байдужим нікого з присутніх. 

Також з присутніми проведено навчальні заняття, щодо надання домедичної допомоги постраждалим в екстремальних ситуаціях.  Учням практично продемонстрували порядок та правильність надання домедичної допомоги при пошкодженнях внутрішніх органів, правильність накладання джгуту, пов’язок при різних видах кровотеч, а також роз’яснили  правила транспортування та перенесення потерпілого.

Основною метою таких заходів є  формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація  основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді.

Такі зустрічі вкрай важливі, так як спрямовані на збереження життя та здоров’я дітей. Проведені заходи та отримані знання допоможуть дітям не розгубитися у надзвичайних ситуаціях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь