Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Цей тиждень був надзвичайно насиченим цікавими подіями, тому запрошуємо вас до нашої традиційної рубрики «Щотижневий дайджест».

Дата: 28.04.2023 14:40
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

25 квітня, напередодні 37-х роковин Чорнобильської трагедії у Новогуйвинській громаді вшанували пам'ять про загиблих ліквідаторів - героїв, які врятували світ від атомного лиха. Представники влади, працівники культури, учасники ліквідації  наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та їхні рідні взяли участь в мітингу та панахиді біля пам`ятного знаку померлим учасникам – ліквідаторам аварії на ЧАЕС в смт Новогуйвинське. Після меморіальних заходів у будинку культури-філії смт Новогуйвинське відбувся урочистий концерт. Заходи, присвячені річниці Чорнобильської катастрофи, відбулися в бібліотечних та клубних закладах громади, а у приміщенні Новогуйвинської селищної ради була розміщена фотовиставка «26 квітня – день пам’яті Чорнобильської трагедії».

25 квітня працівники КЗ «Публічна бібліотека» взяли участь в  презентації видання «Древлянські  гради. Городища і  замчища Житомирщини» та доєдналися до прямого ефіру про творчість Марії Примаченко з лектором, художником Анатолієм Горовим.

26 квітня у КЗ «Центр культури та творчості» відбувся показ італійсько-французької кінокомедії «Лети зі мною». Слідкуйте за анонсами, це перший, але не останній кінопоказ у с. Сінгури!

          У четвер, 27 квітня у приміщенні будинку культури-філії смт Новогуйвинське відбулася презентація нової книги нашої землячки, письменниці та поетеси Марії Зіновчук «Гей Літа Орел». Глядачі почули уривки з нової книги у виконанні автора, а також насолодилися піснями на вірші Марії Зіновчук у проникливому виконанні Лариси Бойко і музичними композиціями від учнів та викладачів КЗ «Новогуйвинська музична школа».

          А на завершення тижня запрошуємо вас на свято танцю, яке відбудеться 28 квітня о 16.00 в у будинку культури-філії смт Новогуйвинське. Будемо раді зустрічі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь