Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Цей тиждень був надзвичайно насиченим цікавими подіями, тому запрошуємо вас до нашої традиційної рубрики «Щотижневий дайджест».

Дата: 28.04.2023 14:40
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

25 квітня, напередодні 37-х роковин Чорнобильської трагедії у Новогуйвинській громаді вшанували пам'ять про загиблих ліквідаторів - героїв, які врятували світ від атомного лиха. Представники влади, працівники культури, учасники ліквідації  наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та їхні рідні взяли участь в мітингу та панахиді біля пам`ятного знаку померлим учасникам – ліквідаторам аварії на ЧАЕС в смт Новогуйвинське. Після меморіальних заходів у будинку культури-філії смт Новогуйвинське відбувся урочистий концерт. Заходи, присвячені річниці Чорнобильської катастрофи, відбулися в бібліотечних та клубних закладах громади, а у приміщенні Новогуйвинської селищної ради була розміщена фотовиставка «26 квітня – день пам’яті Чорнобильської трагедії».

25 квітня працівники КЗ «Публічна бібліотека» взяли участь в  презентації видання «Древлянські  гради. Городища і  замчища Житомирщини» та доєдналися до прямого ефіру про творчість Марії Примаченко з лектором, художником Анатолієм Горовим.

26 квітня у КЗ «Центр культури та творчості» відбувся показ італійсько-французької кінокомедії «Лети зі мною». Слідкуйте за анонсами, це перший, але не останній кінопоказ у с. Сінгури!

          У четвер, 27 квітня у приміщенні будинку культури-філії смт Новогуйвинське відбулася презентація нової книги нашої землячки, письменниці та поетеси Марії Зіновчук «Гей Літа Орел». Глядачі почули уривки з нової книги у виконанні автора, а також насолодилися піснями на вірші Марії Зіновчук у проникливому виконанні Лариси Бойко і музичними композиціями від учнів та викладачів КЗ «Новогуйвинська музична школа».

          А на завершення тижня запрошуємо вас на свято танцю, яке відбудеться 28 квітня о 16.00 в у будинку культури-філії смт Новогуйвинське. Будемо раді зустрічі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь