Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню

Дата: 18.04.2023 13:40
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

                                     УКРАЇНА                       ПРОЕКТ

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ№___

 

 

«____»__________2023 року                                               смт Новогуйвинське

 

 

 

Про затвердження актів обстеження

зелених насаджень, що підлягають

видаленню

 

 

      Відповідно до п.п.7 п. «а» ст..30 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», ст.28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників, у населених пунктах», наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 №105 «Про затвердження правил утримання зелених насаджень в населених пунктах України» та Положення про комісію обстеження зелених насаджень  на території Новогуйвинської селищної ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету № 56 від 18.02.2021, та внесення змін до складу комісії №520 від 19.05.2022, виконавчий комітет селищної ради.

 

ВИРІШИВ:        

 

       1. Затвердити акти обстеження № 1/23, 2/23, 3/23, 4/24, 5/23, 6/23, 7/23, 8/23 від 20 квітня 2023 року та надати ордери на видалення зелених насаджень згідно з актами, що додаються.

 

      2. Сплата відновної вартості зелених насаджень не проводиться згідно з п.6 постанови Кабінету Міністрів України 01.08.2006 №1045 (знесення аварійних, сухостійних і фаутних дерев, досягнення деревом вікової межі).

 

     3. Взяти до відома, що вказані в акті дерева перебувають в аварійному стані, являють собою потенційну небезпеку життю та майну громадян, є частково або повністю сухостійними та досягли вікової межі.

     4. Організацію робіт щодо видалення насаджень на прибудинкових територіях у тому числі спортивних, дитячих та інших майданчиках, доручити заявникам. Видалення зелених насаджень виконувати з дотриманням встановлених заходів безпеки.

 

     5. Видалені зелені насадження стан дерев яких незадовільний, стовбури пошкоджені, є дупла через хвороби, відповідно до договорів, передати в якості дров для внутрішніх потреб підприємств, установ та організацій Новогуйвинської селищної ради.

       

     6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ містобудування архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської селищної ради.

 

 

 

     

  Секретар ради                                                            Олександр ЛОВИНЮК           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь