Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Пропонуємо вашій увазі черговий дайджест новин культури Новогуйвинської громади.

Дата: 14.04.2023 12:35
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Пропонуємо вашій увазі черговий дайджест новин культури Новогуйвинської громади.

Цього тижня заклади культури громади готувалися до головного християнського свята року – Великодня! Юні читачі бібліотеки-філії с. Сінгури виготовили до свята патріотичні писанки з паперу, а також дізналися, що потрібно класти у великодній кошик. У бібліотеці-філії с. Озерянка відбувся майстер-клас з писанкарства, в будинку культури-філії с. Озерянка пройшли великодні посиденьки, під час яких діти із захватом виготовляли великодній декор. Працівники КЗ «Публічна бібліотека» створили прекрасну великодню фотозону, щоб створити собі та відвідувачам святковий настрій!

Якщо маєте час перед святом, радимо переглянути відеоурок від майстра народної творчості Тамари Куник на Facebook-сторінці КЗ «Публічна бібліотека» та розписати власну писанку.   

11 квітня, у Міжнародний день визволення в'язнів нацистських  концтаборів працівники будинків культури-філій с. Іванівці та Озерянка і небайдужі місцеві жителі вшанували пам'ять про загиблих в'язнів, поклавши квіти до пам'ятника воїнам Другої світової війни та Монумента Слави.

12 квітня у бібліотечних закладах громади відбулися віртуальна виставка, інформина, виставка-фантазія до Всесвітнього дня авіації і космонавтики.

13 квітня працівники КЗ «Публічна бібліотека» приєдналися до відкритої онлайн розмови «Російська та російськомовна література у публічних бібліотеках України. Рік війни. Куди рухаємося? Що змінилося? Що потребує змін?», а також взяли участь в онлайн-події – презентації монографії Валерія Зливкова, Світлани Лукомської, Наталії Євдокимової і Світлани Ліпінської «Діти і війна».

Побачимося з вами наступного тижня! Мирних свят!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь