Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

На сайті Президента України з’явилася петиція про присвоєння нашому земляку, військовослужбовцю Люльці Валерію Петровичу звання Героя України (посмертно)

Дата: 23.03.2023 16:54
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

На сайті Президента з’явилася петиція про присвоєння військовослужбовцю Люльці Валерію Петровичу звання Героя України (посмертно). Автор (ініціатор): Люлька Олексій Валерійович. Дата оприлюднення: 23 березня 2023 року. Посилання на петицію: https://petition.president.gov.ua/petition/184858 

Тест петиції:

Шановний пане Президенте!


Звертаємось до Вас з проханням по достоїнству оцінити загиблого воїна Люльку Валерія Петровича, 14.11.1962р. народження та підтримати подання командирів про присвоєння йому почесного звання Героя України.
Валерій Петрович, позивний «Дід», староста с. Глибочок, Житомирського р-ну , військовий пенсіонер добровільно вступив до лав нашої героїчної армії, а саме до 1-ї бригади особливого призначення, 518 батальйон «Дике поле».

09 серпня 2022 року загинув у с. Байрак, Балаклійського р-ну, Харківської області у нерівному бою з ворогом прикриваючи евакуацію поранених побратимів.

Він був дуже світлою і доброю людиною, любив всіх людей і життя, та не задумуючись віддав його, щоб жили інші. Прожив гарне життя серед люблячої сім’ї, а загинув як герой, виконуючи свою місію – захистити та прикрити всіх собою.

Для своєї сім’ї він назавжди залишиться героєм.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь