A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Завершуємо робочий тиждень хорошими новинами!

Дата: 17.03.2023 14:21
Кількість переглядів: 147

Раді привітати учнів КЗ «Новогуйвинська музична школа» Кирила Охріменка та Богдана Костинюка (клас викладача Сагадіна Мирослава Валерійовича) з ІІ місцем у двотуровому конкурсі «Ancona Fest», що відбувся в Італії. Нових творчих висот вам, хлопці!

13-14 березня в закладах культури громади відбулися заходи до Дня українського добровольця. Бібліотекарі та клубні працівники оформили книжкові викладки, провели інформаційні хвилини і дайджести, патріотичні години та мікси, героїчні хроніки, сторітелінг і годину мужності.

Цього тижня працівники культури Новогуйвинської громади провели акції із благоустрою прилеглих до закладів культури територій.

15 березня в клубі-філії с. Гай відбулася виховна година «Мої трудові обов'язки в школі і вдома». Діти із задоволенням провели час за корисною розмовою та чаюванням.

На сторінці КЗ «Публічна бібліотека» https://www.facebook.com/profile.php?id=100080401909909 розпочався цикл майстер-класів «Великодня прикраса». Вже опублікований урок із виготовлення великоднього віночка з фетру! Також на сторінці можна ознайомитися з відео - презентацією бібліотеки-філії с. Соснівка КЗ «Публічна бібліотека» Новогуйвинської селищної ради.

17 березня у будинку культури-філії с. Озерянка пройшов історичний урок до Дня створення Української центральної Ради «Україна – є, була  і буде».

17 березня о 18.00 у приміщенні Будинку культури-філії смт Новогуйвинське відбудеться концерт Поліського академічного ансамблю пісні і танцю «Льонок» ім. І. Сльоти. Запрошуємо відвідати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь