Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

У п’ятницю відбулися засідання трьох комісій

Дата: 06.03.2023 09:34
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

П’ятниця, 3 березня, Новогуйвинська селищна рада. У рамках підготовки до чергової, 34-ї сесій Новогуйвинської селищної ради, у залі засідань по черзі відбулися засідання постійних комісій з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності; з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення; з питань планування бюджету та фінансів.  

Графік комісій було оприлюднено у відповідному розділі. У процесі підготовки до 34 сесії Новогуйвинської селищної ради, комісія з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності розглянула питання, зокрема «Про напрацювання проекту Статуту Новогуйвинської селищної територіальної громади». Також за результатом розгляду низки питань членами постійної комісії рекомендовано затвердити деякі Положення про відділи та управління селищної ради на найближчій сесії.

Постійна комісія з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення вкотре не відбулася, через відсутність кворуму. За рішенням голови комісії питання будуть винесені на розгляд депутатів на сесії.

Постійна комісія з питань планування, бюджету та фінансів розглядала питання затвердження програм фінансової підтримки комунальних підприємств та установ, затверджено звіт про виконання бюджету за 2022 рік та погоджено пропозиції по розподілу коштів з вільного залишку.  

Загалом всі питання порядку денного засідання обговорені членами комісії та рекомендовані для розгляду на 34-й сесії для прийняття відповідних рішень.

Наступні засідання постійних комісій перед сесією відбудуться в понеділок, 6 березня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь