Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Терапевтичний діалог: громадська діячка Олена Чинка поділилася своєю історією із захисниками, які зараз проходять лікування

Дата: 17.02.2023 13:34
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

Через нещасний випадок на залізниці близько двадцяти років тому Олена втратила обидві ноги. Здавалося б, кар’єра спортсменки, танцівниці з дитинства у юної дівчини закінчилася. Але сильний дух жінки не тільки підняв її з лікарняного ліжка, а й зробив її світовою чемпіонкою.

«Якщо мої слова, мій приклад та історія торкнеться бодай одного серця сьогодні – значить, день вже вдався! Бог залишив мене на цій землі, я жива, і я вирішила ЖИТИ. І цією жагою до життя я ділюся із нашими захисниками. Кажу їм: ви не одні. Життя продовжується і воно прекрасне,» -- ділиться чемпіонка.

Фото без опису

«Такі зустрічі відволікають від «лікарняних буднів» -- ділиться поранений боєць. -- Навіть перевертають уяву про майбутнє. Надихають. Спасибі небайдужим волонтерам, які ініціюють такі бесіди. І за смаколики спасибі (усміхається – ред.)

Для довідки:

Оле́на Петрі́вна Чи́нка— українська спортсменка, громадська і політична діячка. Майстер спорту України, член збірної України зі спортивних танців на візках, світова чемпіонка, перша сертифікована дайверка з інвалідністю в Україні.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь