A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 702 Про розгляд електронної петиції Дубницького О.І. від 15.02.2023 щодо повернення тарифу на водопостачання та водовідведення в смт Новогуйвинське

Дата: 17.02.2023 12:05
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 702

 

«16» лютого 2023 р.                                                          смт Новогуйвинське

 

Про розгляд електронної петиції

Дубницького О.І. від 15.02.2023 щодо

повернення тарифу на водопостачання

та водовідведення в смт Новогуйвинське

 

Відповідно до статті 25, пункту 3 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян», Положення про порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Новогуйвинській селищній раді Житомирського району Житомирської області, затвердженого рішенням 19 сесії Новогуйвинської селищної ради восьмого скликання від 17.12.2021 №880, враховуючи ст. 24Статуту територіальної громади Новогуйвинської селищної ради, затвердженого рішенням 36 сесії Новогуйвинської селищної ради сьомого скликання від 28.08.2018 № 749, та зареєстрованого Головним територіальним управлінням юстиції у Житомирській області (Свідоцтво про державну реєстрацію статуту територіальної громади № 16 від 01.11.2018), та з метою розгляду електронної петиції гр. Дубницького О.І. від 15.02.2023 щодо повернення тарифу на водопостачання та водовідведення в смт Новогуйвинське, який діяв станом на 24.02.2022, враховуючи пропозицію начальника Новогуйвинського ВЖРЕКП Латишева Р.А., виконавчий комітет Новогуйвинської селищної ради

 

В И Р І Ш И В :  

 

1. Розглянути електронну петицію гр. Дубницького О.І. від 15.02.2023 щодо повернення тарифу на водопостачання та водовідведення в смт Новогуйвинське, який діяв станом на 24.02.2022.

 

2. Інформацію Новогуйвинського ВЖРЕКП щодо обґрунтованості прийняття та встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для Новогуйвинського ВЖРЕКП взяти до відома.

 

3. Не підтримати електронну петицію гр. Дубницького О.І. від 15.02.2023 щодо повернення тарифу на водопостачання та водовідведення в смт Новогуйвинське, який діяв станом на 24.02.2022.

 

4. Відділу діловодства Новогуйвинської селищної ради забезпечити:

1) направлення відповіді про результати розгляду електронної петиції автору електронної петиції;

2) оприлюднення інформації про результати розгляду електронної петиції на офіційному сайті Новогуйвинської селищної ради.

 

5. Звернутися до Житомирського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області щодо перевірки застосовуваних Новогуйвинським ВЖРЕКП тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно із розподілом обов’язків.

 

 

 

Секретар ради                                                                          Олександр ЛОВИНЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь