A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 696 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15 грудня 2022 року № 635 «Про встановлення вартості харчування в закладах дошкільної освіти Новогуйвинської селищної ради на 2023 рік»

Дата: 17.02.2023 11:59
Кількість переглядів: 109

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 696

 

«16»  лютого  2023 р.                                                   смт Новогуйвинське

 

Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету від 15 грудня

2022 року № 635 «Про встановлення

вартості харчування в закладах

дошкільної освіти Новогуйвинської

селищної ради на 2023 рік»

 

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», постановами Кабінету Міністрів України від 19.06.2002 р. № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» та від 24.03.2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Порядком встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернат них навчальних закладах, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 р. № 667, Програмою організації харчування в закладах дошкільної освіти Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням 4 сесії Новогуйвинської селищної ради 8 скликання від 144.01.2021 р. № 46 та розглянувши інформацію Відділу освіти Новогуйвинської селищної ради про організацію харчування у закладах дошкільної освіти, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Підпункт 5 пункту 8 рішення виконавчого комітету від 15 грудня 2022 року № 635 «Про встановлення вартості харчування в закладах дошкільної освіти Новогуйвинської селищної ради на 2023 рік» у новій редакції:

«5) Щодо дітей учасників бойових дій:

- заява одного з батьків або особи, що їх замінює;

- копії паспорта та ідентифікаційного коду;

- згода на обробку персональних даних;

- довідка про склад сім’ї з місця проживання;

- копія свідоцтва про народження дитини;

- копія посвідчення учасника бойових дій або копія довідки про безпосередню участь в АТО (ООС)».

2. Перше речення підпункту 6 пункту 8 рішення виконавчого комітету від 15 грудня 2022 року № 635 «Про встановлення вартості харчування в закладах дошкільної освіти Новогуйвинської селищної ради на 2023 рік» викласти у такій редакції:

«Щодо дітей з особливими освітніми потребами (логопедичні та інклюзивні) та дітей з інвалідністю».

3. Пункт 7 рішення виконавчого комітету від 15 грудня 2022 року № 635 «Про встановлення вартості харчування в закладах дошкільної освіти Новогуйвинської селищної ради на 2023 рік» викласти у новій редакції: «Документи, які дають право для застосування пільгових умов оплати харчування дітей дошкільної освіти надаються у заклад дошкільної освіти з наступною передачею їх керівником закладу у Відділ освіти».

4. Доповнити рішення виконавчого комітету від 15 грудня 2022 року № 635 «Про встановлення вартості харчування в закладах дошкільної освіти Новогуйвинської селищної ради на 2023 рік» пунктом 11:

«Батьківська плата за харчування дітей вноситься у грошовій формі батьками у розмірі 50%, окрім тих, хто незареєстрований на території Новогуйвинської селищної ради».

5. Пункт 11 рішення виконавчого комітету від 15 грудня 2022 року № 635 «Про встановлення вартості харчування в закладах дошкільної освіти Новогуйвинської селищної ради на 2023 рік» вважати пунктом 12.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом повноважень та постійну комісію селищної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 

Секретар селищної ради                                               Олександр ЛОВИНЮК  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь