A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Щотижневий дайджест новин культури

Дата: 20.01.2023 14:32
Кількість переглядів: 122

Протягом тижня у бібліотечних закладах Новогуйвинської громади проходили заходи до Всеукраїнського Дня пам’яті Героїв-Кіборгів. Зокрема, комунальний заклад «Публічна бібліотека» презентував відео-спомин «Кіборги. Герої не вмирають», а бібліотека-філія с. Озерянка – відео-перегляд «День тих, хто вистояв». Бібліотека-філія с. Головенка організувала патріотичну виставку «Полум’я ДАПу в наших серцях», а у бібліотеці-філії с. Троянів відбувся сторітелінг «На цій землі нас не здолати».

Бібліотечні працівники також долучилися до відзначення Дня Соборності України. Сьогодні читачі кожної бібліотеки-філії мають змогу побачити книжкові та патріотичні виставки, історичні дайджести, літературні викладки, відвідати історичні екскурси, патріотичні години та відео-подорожі, присвячені цій визначній події. Крім того, всі бібліотеки об’єдналися книжковим Ланцюгом Єдності.

19-20 січня у клубних закладах громади відбулися заходи з нагоди Дня Соборності України: бесіди, години спілкування, тематичні заходи. А також  жителі населених пунктів громади сформували живі Ланцюги Єдності, щоби показати, що ми – Україна, що ми єдині та об’єднані однією мрією про нашу Перемогу!

21 січня, у Міжнародний день обіймів, запрошуємо всіх бажаючих відвідати благодійний творчий вечір Іллі Ємця «Обійми мене», що відбудеться у Новогуйвинському Будинку культури о 16:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь