Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1123 Про прийняття  майна – будівельних матеріалів у комунальну власність Новогуйвинської селищної територіальної громади  в особі Новогуйвинської селищної ради та постановка на баланс

Дата: 27.12.2022 10:24
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                              РІШЕННЯ №1123                 

(тридцять перша  сесія восьмого скликання)

 

 

від  «20» грудня 2022 р.

 

 

Про прийняття  майна – будівельних матеріалів

у комунальну власність Новогуйвинської

селищної територіальної громади  в особі

Новогуйвинської селищної ради та

постановка на баланс

 

                Керуючись статтями  26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, постановою Кабінету Міністрів України від 26.03.2022 №380 «Про збір, обробку та облік інформації про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації», селищна рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Прийняти у комунальну власність Новогуйвинської  селищної територіальної громади в особі Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області майно – будівельні матеріали      (металопластикові вікна та двері), загальною вартістю 2 231 428,17 грн (два мільйони двісті тридцять одна тисяча чотириста двадцять вісім грн 17 коп.) з ПДВ, в тому числі ПДВ – 371 904,70 грн (триста сімдесят одна тисяча дев’ятсот чотири грн 70 коп.) згідно з додатком 1.

 

2. Комісії по обстеженню майна, зруйнованого внаслідок надзвичайних ситуацій воєнного характеру, спричинених збройною агресією Російської Федерації на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області провести обстеження пошкоджених об’єктів, визначених Житомирською обласною державною адміністрацією першочерговими для відновлення шляхом встановлення металопластикових вікон та дверей, про що скласти відповідні акти.

 

 3. Делегувати повноваження секретарю Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області Ловинюку О.Г. підписати акт приймання - передачі будівельних матеріалів спільно з Департаментом регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації.

 

4. Закріпити на балансі юридичних осіб майно – будівельні матеріали  згідно з додатком 2.

 

           5. Балансоутримувачам нерухомого майна комунальної власності: відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Новогуйвинської селищної ради, відділу освіти Новогуйвинської селищної ради, КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради, Новогуйвинське ВЖРЕКП здійснити заходи по  зарахуванню на баланс майна - будівельних матеріалів, зазначених в додатку 2 до цього рішення та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку нерухомого майна в зв’язку з використанням будівельних матеріалів для відновлення пошкодженого нерухомого майна.

 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності.

 

Додаток 1

Додаток 2

 

 

Секретар ради                                                                       Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь