Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Об’єднаймося, щоби обігрітися!

Дата: 21.12.2022 12:16
Кількість переглядів: 718

 Фото без опису

Через повномасштабну війну з росією Україну чекає не простий опалювальний сезон.

В умовах воєнного стану, що викликаний збройною агресією російської федерації проти України, виконавчим комітетом Новогуйвинської селищної ради вживаються усі необхідні заходи по підготовці до роботи як стаціонарних, так і пересувних пунктів обігріву у разі припинення опалення житлових будинків внаслідок припинення постачання природного газу, електричної енергії та інших непередбачуваних ситуацій.  

У зв’язку із цим виконавчий комітет Новогуйвинської селищної ради звертається з проханням об’єднати зусилля усіх мешканців багатоповерхових будинків і разом з комунальними підприємствами з особливою серйозністю та відповідальністю поставитись до підготовки осінньо-зимового періоду.

Передусім уповноваженим особам багатоповерхових будинків рекомендується провести роз’яснювальну роботу серед мешканців будинків щодо необхідності, де це можливо, підготувати підвальні приміщення будинків для їхнього використання як пунктів тимчасового обігріву.

У зазначених приміщеннях рекомендовано забезпечити належний санітарний стан, обладнати його автономними джерелами електропостачання (генератором/акумулятором) для можливості влаштування освітлення, приладів обігріву, передбачити у ньому запас питної води тощо. 

Подбайте разом із сусідами про утеплення під’їзду та будинку. Прослідкуйте за збереженням тепла у під’їздах, підвалах та на горищах.

Підготуйте план, домовтеся з родичами, сусідами, друзями про спільні дії на випадок надзвичайної ситуації.

Об’єднаймося, щоби обігрітися!

 

У разі виникнення запитань, зауважень, пропозицій, прохання звертатися за адресою:                  смт Новогуйвинське, вул. Дружби Народів, 5, каб.№103.

Адміністрація Новогуйвинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь