Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

На території Новгуйвинської селищної ради в мальовничому селі Троянів  переселенці з Харкова врятували коней з -під обстрілів та  відродили свій кінний клуб  зі старої ферми.

Дата: 30.11.2022 12:34
Кількість переглядів: 216

Фото без опису  Фото без опису

       Історія власників стайні та його мешканців – вражаюча. До початку повномаштабної війни в Україні, родина пані Анни проживала в м. Харків та  мала свою дитячу спортивну школу. Війна внесла свої корективи в її життя і родина мусила тікати. Частину власних коней родині довелось продати. Деяких подарували учням, інших розвезли по трьох областях - на Дніпровщину, Харківщину та Полтавщину.   Варіант виїзду за межі  території України родина навіть не розглядала. Незважаючи  на обставини вони вирішили залишитися в Україні.  

    Родина Анни після нетривалих пошуків відродила власну справу в с. Троянів, Житомирського району Житомирської області. Нині  у кінному клубі  живуть 10 коней, двоє з яких місцеві. Родина вірить, що колись все таки зможе повернутися у своє рідне місто Харків, а поки працюють на території нашої громади,  вірять в Збройні Сили України і нашу ПЕРЕМОГУ.

Фото без опису  Фото без опису

Фото з сайту:  Житомир. info


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь