A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№1073 Про внесення змін до Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації на період до 2025 року в населених пунктах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Дата: 29.11.2022 10:31
Кількість переглядів: 122

 

 

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № 1073

(тридцята сесія восьмого скликання)

 

від  «23» листопада 2022 року

 

 

Про внесення змін до   Комплексної програми

забезпечення пожежної безпеки

та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації 

на період до 2025 року в населених пунктах

Новогуйвинської селищної ради

Житомирського району  Житомирської області

 

 

 

З метою розв’язання проблемних питань захисту населення в умовах надзвичайних ситуацій та воєнного стану на території Новогуйвинської селищної територіальної громади,  керуючись статтею 98 Кодексу цивільного захисту України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком створення та використання  матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 №775 (зі змінами та доповненнями), постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року №841 «Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій селищної ради з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності від 12.10.2022р. та з питань планування, бюджету та фінансів від 11.10.2022р., селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації  на період до 2025 року в населених пунктах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району  Житомирської області, а саме:

 

  1. розділ VIII. «ЗАВДАННЯ І ЗАХОДИ» доповнити підрозділом VІ  «Розбудова сил цивільного захисту» наступного змісту:

        Найменування завдання - «Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та захист населення і територій в особливий період Новогуйвинської територіальної громади у разі їх виникнення».

        Найменування заходу –

       «Підтримання в належному стані захисних споруд цивільного захисту, які належать до комунальної власності територіальної громади.

         Підтримання в належному стані підвальних приміщень (найпростіших укриттів), вжиття заходів щодо їх закриття для обмеження доступу сторонніх осіб.

Забезпечення непрацюючого населення, яке проживає на території громади промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних отруйних речовин, від бойових отруйних речовин.

Забезпечення працівників територіальних формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин, від бойових отруйних речовин, одягом спеціальним захисним та респіраторами.

Забезпечення працівників територіальних формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту приладами радіаційної, хімічної розвідки і дозиметричного контролю.

Проектування та будівництво захисних споруд цивільного захисту.

Проектування та створення автоматизованої системи централізованого оповіщення на території громади з використанням сучасних інформаційних технологій про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій.»

Значення показника за роками – «2022, 2023, 2024, 2025»;

Головні виконавці, розпорядники коштів -  «Селищна рада, комунальні підприємства, установи, організації селищної ради; об’єднання співвласників багатоквартирних будинків а також власників приватних будинків»;

Джерела фінансування (державний, обласний, районний, селищний інші) – «Кошти державного бюджету, бюджету селищної територіальної громади, інші кошти, не заборонені чинним законодавством»;

Прогнозований обсяг фінансових ресурсів для виконання – «У межах фінансових можливостей»;

         У тому числі за роками: 2022, 2023, 2024, 2025 – «У межах фінансових можливостей».

 

  1. Управлінню фінансів Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області передбачати кошти на фінансування заходів Програми у межах фінансових можливостей бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади.

 

  1. Управлінню правового, кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту селищної ради здійснити організаційне забезпечення виконання заходів програми.

 

 

  1.  Контроль за виконанням заходів програми покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, бюджету та фінансів, та житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та  інвестиційної діяльності та комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради.

 

 

 

Секретар селищної ради                                                      Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь