Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Міжнародній співпраці бути!

Дата: 09.11.2022 16:29
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Сьогодні, 9 листопада, секретарем Новогуйвинської селищної ради підписано Меморандум про співпрацю Новогуйвинської селищної ради з Лаздіяським муніципалітетом.

Підтримка Литвою нашої громади та України у такий складний час  а також  налагодження міжнародних відносин є дуже важливим. Завдяки підтримки країн Європи, та інших країн світу ми маємо можливість захищати не лише свою незалежність, а й виборювати свободу та демократію для всього світу.

Документ про співпрацю підписали секретар селищної ради Олександр Ловинюк та  міський голова Лаздійяської громади (Литва)  Аусма Мішкінієне.

На початку он-лайн зустрічі секретар селищної ради Олександр Ловинюк привітав усіх присутніх та зазначив, що підписання Меморандуму - це не лише урочиста подія, а й складання письмового базису подальшої співпраці та  є знаком довіри. Він запевнив, що ми з свого боку будемо намагатись виправдати довіру, бути абсолютно чесними, прозорими в тому, що стосується виконанню заходів Меморандуму.

Міський голова Лаздійяської громади Аусма Мішкінієне зазначила, що вона і весь литовський народ  буквально зачаровані та пишаються нашою мужністю, стійкістю до випробувань, що випали на долю українського народу.

Нагадаємо, що партнерство розпочалося в рамках Ініціативи «Мости довіри», яку впроваджують Рада європейських муніципалітетів та регіонів та ПЛАТФОРМА, за підтримки програми U-LEAD з Європою та  Асоціації міст України.

Олександр Ловинюк висловив щиру подяку литовським колегам за те, що обрали нашу громаду партнером, а також зазначив, що  селищна рада буде робити все можливе аби в нашій громаді люди відчули підтримку не тільки від відповідних служб, а й наших міжнародних партнерів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь