Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Вітання секретаря селищної ради з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Дата: 09.11.2022 08:30
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!   

                                                                        „Культура – простір, в якому проходить все життя                                                                                                                    людини від народження до смерті”.  (слова М.В. Поповича)

 

                Цей день об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книг,  хто день у день веде величезну просвітницьку роботу. Люди цієї професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей. Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей. А головне – робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною.

                Від початку  повномаштабної війни заклади культури Новогуйвинської громади не припиняли свою роботу, а просто змінили формат  відповідно до умов, які диктує реальність. Не дивлячись на події, ви, працівники культури продовжуєте плідно працювати: займаєтесь волонтерською діяльністю, плетете маскувальні сітки, вишиваєте обереги для наших захисників, формуєте продуктові набори та доставляєте їх військовим. Ви ведете боротьбу на культурному фронті - прославляєте українську музику, мистецтво, ще й збираєте кошти для військових. Ви є медіаторами буття. Творчість, культура, та творчі люди – це те, що зараз допомагає людям переживати складні моменти.

          Високо ціную ваш вагомий внесок у розвиток національної культури в громаді. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.

         Дякую за вашу працю! Саме ви вмієте повести за собою і дорослого, і дитину у світ прекрасного та відіграєте головну роль у збереженні духовної спадщини.

       Від усієї душі бажаю вам довголіття і здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя в родинах, творчих успіхів і достатку. Хай у праці та в ділах вас завжди супроводжують хліборобська пісня, творче натхнення, оптимістичний дух і щира віра у щасливе майбутнє рідного народу і нашої держави.

         Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

         Зі святом!

 

З повагою,

секретар селищної ради                               Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь