Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Вітання секретаря селищної ради з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Дата: 09.11.2022 08:30
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!   

                                                                        „Культура – простір, в якому проходить все життя                                                                                                                    людини від народження до смерті”.  (слова М.В. Поповича)

 

                Цей день об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книг,  хто день у день веде величезну просвітницьку роботу. Люди цієї професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей. Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей. А головне – робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною.

                Від початку  повномаштабної війни заклади культури Новогуйвинської громади не припиняли свою роботу, а просто змінили формат  відповідно до умов, які диктує реальність. Не дивлячись на події, ви, працівники культури продовжуєте плідно працювати: займаєтесь волонтерською діяльністю, плетете маскувальні сітки, вишиваєте обереги для наших захисників, формуєте продуктові набори та доставляєте їх військовим. Ви ведете боротьбу на культурному фронті - прославляєте українську музику, мистецтво, ще й збираєте кошти для військових. Ви є медіаторами буття. Творчість, культура, та творчі люди – це те, що зараз допомагає людям переживати складні моменти.

          Високо ціную ваш вагомий внесок у розвиток національної культури в громаді. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.

         Дякую за вашу працю! Саме ви вмієте повести за собою і дорослого, і дитину у світ прекрасного та відіграєте головну роль у збереженні духовної спадщини.

       Від усієї душі бажаю вам довголіття і здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя в родинах, творчих успіхів і достатку. Хай у праці та в ділах вас завжди супроводжують хліборобська пісня, творче натхнення, оптимістичний дух і щира віра у щасливе майбутнє рідного народу і нашої держави.

         Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

         Зі святом!

 

З повагою,

секретар селищної ради                               Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь