Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 599 Про затвердження висновку про доцільність призначення ___________ опікуном над малолітньою _________

Дата: 27.10.2022 10:30
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ №599

 

від  20.10.2022 р.

 

Про затвердження висновку про доцільність

призначення  ____________ опікуном

над малолітньою _____________

 

 

            Розглянувши заяву та відповідні документи громадянки __________________, яка проживає за адресою: вул. _____________________  Житомирського району Житомирської області, про надання висновку про доцільність призначення її опікуном над малолітньою  дитиною, _________________, ______________ року народження, відповідно до ст. ст. 243, 244 Сімейного кодексу України, ст. ст. 58, 61, 63 Цивільного кодексу України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. п. 42, 43, 44, 46, 47, 50, 52, 53 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної  із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

         1. Затвердити висновок  про доцільність призначення _____________________ опікуном над малолітньою _____________________, ___________ року народження (висновок додається).

         2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови селищної ради  Новогуйвинської селищної ради Тетяну Парфентієву.

 

Секретар ради                                                                        Олександр ЛОВИНЮК

 

 

ВИСНОВОК

 

органу опіки та піклування Новогуйвинської селищної ради про доцільність призначення _________________ опікуном над малолітньою ______________________, _________________ року народження

 

   

           До служби у справах дітей Новогуйвинської селищної ради звернулася гр.  __________________, ________р.н. (паспорт ____ № _________ виданий ____________ РВ УМВС України в ____________області від ____________), яка проживає за адресою: вул. ______________ с. _________ Житомирського району Житомирської області з заявою та відповідними документами про призначення її опікуном над малолітньою __________________________, ______________ року народження.

           Малолітня,  __________________________, з ______ року проживає у сім'ї ______________________, яка є її тіткою. _________________________приділяє належну увагу до навчання та виховання дитини, належним чином піклується про її здоров'я та добробут, забезпечує її всім необхідним: одягом, взуттям, шкільним приладдям, продуктами харчування та ін.

            Батьки дитини, ___________________та ____________________, участі у вихованні дитини не приймають, не утримують, не цікавляться її життям та здоров'ям. На засіданні виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від _________№ _______ розглядалось питання про надання висновку щодо позбавлення їх батьківських прав. Дана справа знаходиться на розгляді у Житомирському районному суді.

           _________________________________ характеризується з позитивної сторони, працює у _____________________________________.

           Склад сім'ї _________________: чоловік -  _________________________ та повнолітній син - _______________________. Всі члени сім'ї на психологічному та наркологічному обліку не перебувають. Родина ____________________матеріально забезпечена.

           _________________________має належні умови для проживання та виховання дитини. Сім'я проживає у власному будинку загальною площею ______ кв. м., жилою площею _____ кв .м., який складається з 4 кімнат, коридора, кухні, веранди. Кімнати облаштовані меблями та сучасною побутовою технікою. У будинку чисто, тепло, комфортно. Для ______________ є окрема кімната, яка облаштована необхідними меблями, а саме: ліжко, шафа для одягу, стіл для уроків. Сім'я обробляє земельну ділянку - 0,13 га, утримується підсобне господарство - птиця. Будинок газофікований, є вода, світло, ванна кімната.

2

 

          Згідно висновку про стан здоров'я особи, може виконувати опікунські обов'язки.            

            Відповідно до витягу з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості» - не притягувалась.

           З метою захисту прав та інтересів дитини у відповідності до п. 42 постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» орган опіки та піклування Новогуйвинської селищної ради вважає доцільним призначення _______________________________ опікуном над малолітньою ________________________ , ____________ року народження.

 

 

Секретар селищної ради                                                       Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь