A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 572 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 16 грудня 2021 року № 414 «Про встановлення вартості харчування в загальноосвітніх закладах освіти Новогуйвинської селищної ради на 2022 рік»

Дата: 29.08.2022 14:57
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й    К О М І Т Е Т

РІШЕННЯ №572

 

від «  22  » серпня 2022 року     

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету

селищної ради від 16 грудня 2021 року № 414

«Про встановлення вартості харчування

в загальноосвітніх закладах освіти

Новогуйвинської селищної ради на 2022 рік»

 

      Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про повну загальну середню освіту», постановами  Кабінету Міністрів України від 19.06.2002р.  № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів  у загальноосвітніх навчальних закладах» та від 24.03.2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Програмою «Безпечне та якісне харчування в закладах загальної середньої освіти на 2021 – 2023 роки», Наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 № 1000/5 «Про затвердження Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях», виконавчий комітет селищної ради  та розглянувши поданий Відділом освіти Новогуйвинської селищної ради уточнений розрахунок вартості харчування, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ :

  1. Внести зміни у підпункти 1 та 3 пункту 1 рішення виконавчого комітету селищної ради від 16 грудня 2021 року № 414 «Про встановлення вартості харчування  в загальноосвітніх закладах освіти Новогуйвинської селищної ради на 2022 рік», а саме:
  1. У підпункті 1 пункту 1 рішення суму «30,00 грн.»  для здобувачів освіти 1-4 класів за кошти місцевого бюджету замінити на суму «37,00 грн.».
  2. У підпункті 3 пункту 1 рішення суму «30,00 грн.» для безкоштовного гарячого харчування (обід) дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах (групах), дітей з інвалідністю, дітей   із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України  «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей учасників ООС (АТО), дітей батьків, переміщених з тимчасово окупованої території  Донецької та Луганської областей та  АР Крим, дітей з числа осіб, визначених у статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», замінити на суму «43,00 грн.».

 

  1. Відділу освіти Новогуйвинської селищної ради забезпечити виконання цього рішення та Програми «Безпечне та якісне харчування в закладах загальної середньої освіти на 2021 – 2023 роки».
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлану САДОВСЬКУ.     

                                                                                             

Секретар ради                                                                        Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь