A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 545 Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 22.07.2021 № 235 «Про надання дозволу щодо відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води»

Дата: 17.08.2022 14:27
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

                                                                             У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 545

 

від  «10» серпня 2022 року

 

Про внесення змін у рішення

виконавчого комітету Новогуйвинської

селищної ради від 22.07.2021 № 235

«Про надання дозволу щодо відключення

споживачів від систем централізованого

опалення та постачання гарячої води»

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 № 169 «Про затвердження Порядку відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води», враховуючи протокол № 2/2021 постійно діючої комісії щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води при виконавчому комітеті Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, виконавчий комітет селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Внести зміни у рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 22.07.2021 № 235 «Про надання дозволу щодо відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води», виклавши постановчу частину рішення у наступній редакції:

«1. Надати дозвіл на відключення від системи централізованого опалення та постачання гарячої води будівлі багатоквартирного будинку №11 по вулиці Авіаційній селища міського типу Озерне Житомирського району Житомирської області.

 

2. Суб’єкту відключення будівлі від централізованого опалення та постачання гарячої води (виконавцю відповідної комунальної послуги, або оператору зовнішніх інженерних мереж, якщо він не є виконавцем комунальної послуги, або залученим власником (співвласниками) суб’єктом господарювання, які мають ліцензію на провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками, з обов’язковим переліком робіт із монтажу внутрішніх інженерних мереж, систем, приладів і засобів вимірювання) після отримання цього рішення та в присутності виконавця відповідної комунальної послуги здійснити відключення багатоквартирного будинку №11 по вулиці Авіаційній селища міського типу Озерне Житомирського району Житомирської області від системи централізованого опалення та постачання гарячої води за наявності проєкту відключення будівлі від системи централізованого опалення (теплопостачання) та/або постачання гарячої води і проєкту системи індивідуального чи автономного теплопостачання будівлі, який розробляється на замовлення власників (співвласників) будинку з урахуванням схеми теплопостачання населеного пункту, та мають відповідати вимогам чинних державних будівельних норм та правил. Обрана система має забезпечити:

- опалення місць загального користування та допоміжних приміщень у будинку;

- ізоляцію та/або перенесення транзитних стояків (у разі потреби) тощо;

- заміну (у разі потреби) внутрішньобудинкових систем газо- та/або електропостачання (залежно від типу нагрівачів).

 

3. Відключення будівлі від централізованого опалення та постачання гарячої води здійснювати на підставі, у спосіб та на умовах, визначених чинним законодавством України і цим рішенням та  лише в міжопалювальний період, але не пізніше ніж 01 вересня.

 

4. Рекомендувати власникам (співвласникам) багатоквартирного будинку, визначеного у п. 1 цього рішення,  не пізніше дня відключення цієї будівлі від централізованого опалення та постачання гарячої води, погасити всі боргові зобов’язання з теплопостачання та водопостачання і водовідведення, які виникли у них перед надавачем послуг (Комунальним підприємством «Озерне» Новогуйвинської селищної ради).

 

5. Звернути увагу  власників (співвласників) багатоквартирного будинку на те, що витрати, пов’язані з відключенням від централізованого опалення та постачання гарячої води,  здійснюються за рахунок власника (співвласників) цього будинку та інших коштів, не заборонених законодавством, а узгодження дати і часу виконання робіт із відключення від централізованого опалення та постачання гарячої води з виконавцями таких робіт та інформування про це співвласників багатоквартирного будинку здійснюється уповноваженою ними (співвласниками) особою.

 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.».

 

2. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 16.12.2021 № 425 «Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 22.07.2021   № 235 «Про надання дозволу щодо відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води».

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлану САДОВСЬКУ.

 

 

 

Секретар ради                                                                        Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь