A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

12 серпня Міжнародний день молоді

Дата: 12.08.2022 15:20
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

До 2022 року День молоді в Україні відзначали в останню неділю червня. Однак, з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України та з метою підтримки інтеграції української молоді до європейської спільноти, в Україні змінили дату святкування Дня молоді.

Відтепер, з 1 січня 2022 року, День молоді в Україні щороку буде відзначатися 12 серпня, у відповідності з указом Президента України. 

Так сьогодні, 12 серпня, біля Новогуйвинського ліцею імені Сергія Процика, відбулися заходи, присвячені Дню молоді. З привітанням з нагоди свята виступила заступник селищного голови Тетяна Парфентієва.

          Для малечі була організована конкурсно-розважальна програма за підтримки представників Управління ДСНС в Житомирській області, Національної поліції, товариства червоного хреста України. Працівники Публічної бібліотеки  організували благодійну ярмарку на підтримку ЗСУ.

Своїми музичними творами хороший настрій всім присутнім дарували працівники комунального закладу «Центр культури та творчості».

Дякуємо всім, хто відвідав захід. Ми маємо продовжувати жити і підтримувати один одного в нових реаліях нашого часу. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього.

Бережіть себе!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь