A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1060 Про визначення уповноваженого органу містобудування та архітектури на території Новогуйвинської територіальної громади Житомирського району Житомирської області

Дата: 01.08.2022 10:28
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ №1060  

(двадцять дев’ята сесія восьмого скликання)

 

 від «26» липня 2022р.

 

Про визначення уповноваженого органу

містобудування та архітектури на території

Новогуйвинської територіальної громади

Житомирського району Житомирської області

 

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про архітектурну діяльність»,  «Про основи містобудування», постановою Кабінету Міністрів України від 07.07.2021 №690 «Про затвердження Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 зі змінами «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», з метою упорядкування та забезпечення надання послуг мешканцям громади у сфері містобудівної діяльності, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Визначити виконавчий орган Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області уповноваженим органом містобудування та архітектури на території Новогуйвинської територіальної громади Житомирського району Житомирської області та уповноважити його приймати відповідні рішення, видавати накази  й інші документи з питань повноважень.

 

  1. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області:
  • видавати накази про переведення дачного та садового будинку у жилий будинок або про відмову в такому переведенні;  
  •  створювати відповідні документи у сфері містобудівної діяльності (будівельні паспорти забудови земельної ділянки, паспорти прив’язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки та інші містобудівні документи) в єдиній державній електронній системі у сфері будівництва.    

3. Затвердити зразок та опис печатки відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

(додається).

         4.Центру надання адміністративних послуг Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області забезпечити приймання документів з питань містобудування та архітектури на території Новогуйвинської територіальної громади та видачу результатів їх розгляду.

         5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності.

 

 

 

Секретар ради                                                                     Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь