A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1043 Про внесення змін до рішення 27 сесії від 15.06.2022р. № 1006 «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарс

Дата: 01.08.2022 09:42
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

          У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            РІШЕННЯ №1043

  (двадцять дев’ята  сесія восьмого скликання)

 

 

від  «26» липня  2022 р.

 

Про внесення змін до рішення 27 сесії від 15.06.2022р. № 1006

«Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного),

алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами

господарювання (крім закладів ресторанного господарства)

у визначений час доби в межах території селищної ради»

 

           Відповідно до рішення ради оборони Житомирської області від 20.06.2022р. «Про забезпечення заходів здійснення правового режиму воєнного стану»,  розпорядження голови ради оборони Житомирської області, голови Житомирської обласної військової адміністрації від 20.06.2022р. № 54 «Про введення в дію рішення ради оборони Житомирської області від 20.06.2022», керуючись п. 44-1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про правовий режим воєнного стану», указами Президента України від 24.02.2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 17.05.2022р. № 341/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», п. 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального», враховуючи висновки та рекомендації спільного засідання постійних комісії з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності  та з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення від 26.07.2022р., селищна рада

 

ВИРІШИЛА:  

  1. Внести зміни до рішення 27 селищної ради восьмого скликання від 15.06.2022р. № 1006 «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у визначений час доби в межах території селищної ради», доповнивши його пунктом 1-1 наступного змісту:

«1-1. На час дії правового режиму воєнного стану заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам у військовій формі.»

 

  1. Відділу організаційного та інформаційного забезпечення селищної ради  оприлюднити це рішення на офіційному веб-сайті селищної ради.

 

  1. Старостам довести вимоги цього рішення до суб'єктів підприємницької діяльності на території відповідних старостинських округів, які підпадають під його дію.

 

  1. Відділу економічного розвитку проектної та інвестиційної діяльності селищної ради забезпечити доведення вимог цього рішення до суб'єктів підприємницької діяльності на території Новогуйвинської селищної територіальної громади, які підпадають під його дію.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності та заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетянку ПАРФЕНТІЄВУ.

 

 

 

Секретар селищної ради                                                         Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь