A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1036 Про Програму децентралізації системи теплопостачання Новогуйвинської селищної територіальної громади

Дата: 01.08.2022 09:30
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

                                   У К Р А Ї Н А                                  

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            РІШЕННЯ №1036

  (двадцять дев’ята сесія восьмого скликання)

 

 

від  «26» липня 2022 р.

 

Про Програму децентралізації системи

теплопостачання Новогуйвинської

селищної територіальної громади

 

            Відповідно до п.22 ч.1 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Порядком відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019р. № 169, Правилами надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затвердженими Кабінетом Міністрів України (зі змінами та доповненнями), з метою поліпшення рівня та якості житлово-комунальних послуг, задоволення потреб населення та господарського комплексу в послугах з енергоефективного теплопостачання, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму децентралізації системи теплопостачання Новогуйвинської селищної територіальної громади (далі – Програма) (додаток 1).
  2. Створити тимчасову комісію з питань децентралізації системи теплопостачання громади (далі - тимчасова комісія) (додаток 2).
  3. Тимчасовій комісії:
  1.  Вивчити потребу та попит щодо забезпечення автономним опаленням будівель, у тому числі житлових будинків, квартир та нежитлових приміщень багатоквартирних будинків, об’єктів бюджетної сфери в селищах міського типу громади.
  2. Розробити та подати на затвердження селищної ради заходи щодо реалізації Програми та визначені джерела їх фінансування.
  3. Спільно з суб’єктами надання послуг з розподілу електричної енергії та розподілу газу на території громади розробити та внести пропозиції щодо навантажень електромереж та газових мереж для забезпечення необхідною потужністю споживачів при переході відповідно на електричне або газове опалення.
  4.  Спільно з відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради провести роз’яснювальну роботу серед населення  та інших суб’єктів отримання послуги з централізованого теплопостачання на території громади щодо переходу на індивідуальну систему опалення (автономне опалення).
  1. Керівникам комунального підприємства «Озерне» селищної ради та Новогуйвинського ВЖРЕКП надати тимчасовій комісії відповідну інформацію та економічно обґрунтовані розрахунки щодо рівня рентабельності надання послуг з теплопостачання у розрізі багатоквартирних будинків.
  2. Керівникам відділу освіти, комунального закладу «Центр культури та творчості» та комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради подати тимчасовій комісії пропозиції щодо переведення закладів освіти, культури та охорони здоров’я селищ міського типу громади на автономне опалення.
  3. Організаційне і технічне забезпечення роботи тимчасової комісії та реалізації Програми покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з  житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності.

 

Програма

 

Секретар селищної ради                                                         Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь