A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося пленарне засідання 29 сесії 8 скликання Новогуйвинської селищної ради

Дата: 26.07.2022 16:02
Кількість переглядів: 609

     Фото без опису

     26 липня 2022 року в сесійній залі Новогуйвинської селищної ради відбулося пленарне засідання 29 сесії 8 скликання, яке провів секретар селищної ради Олександр ЛОВИНЮК.

     Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців і мирних жителів, які загинули в війні з рф.

Фото без опису

      В роботі сесії взяли участь 18 депутатів. На порядок денний виносилося більше тридцяти питань. Депутати розглянули проекти рішень які стосувалися  сфери освіти, житлово-комунального господарства, соціального захисту населення, архітектури та містобудування, змін до бюджету та земельних питань.

Фото без опису  Фото без опису

            Одне з найголовніших питань, яке виносилось на обговорення пленарного засідання сесії – це внесення змін до бюджету з метою забезпечення вчасного початку опалювального сезону та вирішення інших нагальних потреб громади. В ході обговорення цього питання секретар селищної ради зазначив, що  «Ми маємо залишити свої амбіції, підтримати комунальні підприємства тому що, вони не зможуть працювати якщо не будуть погашені борги за минулий рік. Ми працюємо на результат і повинні дбати про розвиток та жителів нашої громади!».

Фото без опису

         В ході цієї сесії також було затверджено рішення, які стосувалися земельних відносин, підтримано затвердження Програми децентралізації системи теплопостачання Новогуйвинської селищної територіальної громади та цільової Програми організації поховання померлих окремих категорій громадян.

Фото без опису  Фото без опису

            На пленарному засіданні депутати підтримали затвердження Меморандумів про співпрацю з центрами надання безоплатної вторинної  правової допомоги жителям громади. Заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Житомирської області Наталія РАДУШИНСЬКА  розповіла про важливість надання правової допомоги всім хто її потребує.

Фото без опису  Фото без опису

          Розглянувши питання порядку денного, сесія завершила свою роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь