A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1015 Про продовження договору оренди нерухомого майна комунальної власності за адресою: вул. Дружби Народів, 5, смт Новогуйвинське, Житомирського району, Житомирської області, без проведення аукціону

Дата: 22.06.2022 15:11
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ №1015

(двадцять сьома сесія восьмого скликання)

 

 від «15» червня 2022 р.

 

Про продовження договору оренди

нерухомого майна комунальної власності

за адресою: вул. Дружби Народів, 5,

смт Новогуйвинське, Житомирського району,

Житомирської області, без проведення аукціону

        

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 18 закону України «Про оренду державного та комунального майна», пунктами 135-141 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 р. № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Методикою розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Новогуйвинської територіальної громади, затвердженою рішенням 5 сесії Новогуйвинської селищної ради від 16.03.2021 №100 (далі - Методика), Примірним договором оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.08.2020 №820 (далі - Примірний договір), розглянувши заяву орендаря АТ Державний ощадний банк України, філії Житомирське обласне управління щодо продовження договору оренди, поданий звіт про оцінку майна, виконаний суб’єктом оціночної діяльності ФОП Селюк М.О., рецензію на цей звіт від ФОП Рафальський Б.В.  та довідку відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Новогуйвинської селищної ради від 17.05.2022р. №67, враховуючи висновки та рекомендації спільного засідання постійних комісій  з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності та гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення від 13.06.2022 р., селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти рішення про продовження, без проведення аукціону, договору оренди від 20.06.2019р.– вбудованих нежитлових приміщень першого поверху адмінбудівлі площею 51,05 кв.м., в тому числі ½ тамбуру площею 2,6 кв.м., що перебуває на балансі Новогуйвинської селищної ради та знаходиться за адресою: Житомирська область, Житомирський район, смт Новогуйвинське, вул. Дружби Народів, 5 на строк, визначений договором оренди, до 18.04.2025р.

 

            2. Укласти з АТ Державний ощадний банк України, філією  Житомирське обласне управління додатковий договір про продовження договору оренди від 20.06.2019р. та викласти договір оренди у новій редакції відповідно до Примірного договору.

 

         3. Ринкова вартість орендованого майна, визначена шляхом проведення незалежної оцінки майна станом на 31.01.2022р. становить 158090,00 грн. Цільове призначення об’єкта оренди відповідно до діючого договору оренди – розміщення відділення банку. Річна орендна ставка згідно з пунктом 9.4 додатку 3  Методики за вказаним цільовим призначенням становить 18% від ринкової вартості орендованого майна. Розмір місячної орендної плати, розрахований за даною орендною ставкою з урахуванням індексу інфляції – 2595,76 грн. без ПДВ.

Остання місячна орендна плата, нарахована за квітень 2022 року становить 2448,78грн. без ПДВ.

      4. Передбачити в договорі оренди в новій редакції розмір орендної плати, розрахований відповідно до пункту 9.4 додатку 3 Методики, на рівні 2595,76 грн. без ПДВ за базовий місяць оренди.

    5. Повідомити заявника АТ Державний ощадний банк України, філію  Житомирське обласне управління щодо прийняття рішення про продовження договору оренди без проведення аукціону.

             6. Оприлюднити в електронній торговій системі (ЕТС) договір оренди в новій редакції.

             7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності.

         

 

Секретар ради                                                              Олександр ЛОВИНЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь