Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1006 Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у визначений час доби в межах території селищної ради

Дата: 22.06.2022 14:50
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            РІШЕННЯ № 1006

  (двадцять сьома сесія восьмого скликання)

 

 

від  «15» червня  2022 р.

 

Про встановлення заборони продажу

пива (крім безалкогольного), алкогольних,

слабоалкогольних напоїв, вин столових

суб’єктами господарювання

(крім закладів ресторанного господарства)

у визначений час доби в межах території

селищної ради

 

 

           Керуючись п. 44-1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності від 15.06.2022р., селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (у тому числі іноземними суб’єктами господарювання, які діють через свої зареєстровані постійні представництва) (крім закладів ресторанного господарства) на території Новогуйвинської селищної ради у період встановленої комендантської години щоденно, враховуючи вихідні та святкові дні.
  2. Відділу організаційного та інформаційного забезпечення селищної ради  оприлюднити це рішення на офіційному вебсайті селищної ради.
  3. Старостам довести вимоги цього рішення до суб'єктів підприємницької діяльності на території відповідних старостинських округів, які підпадають під його дію.
  4. Відділу економічного розвитку проектної та інвестиційної діяльності селищної ради забезпечити доведення вимог цього рішення до суб'єктів підприємницької діяльності на території Новогуйвинської селищної територіальної громади, які підпадають під його дію.
  5. Рекомендувати суб’єктам господарювання інформувати покупців про прийняте рішення щодо заборони реалізації пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (у тому числі іноземними суб’єктами господарювання, які діють через свої зареєстровані постійні представництва) (крім закладів ресторанного господарства) на території Новогуйвинської селищної ради у період встановленої комендантської години щоденно, враховуючи вихідні та святкові дні.
  6. Звернути увагу суб’єктів господарської діяльності на те, що відповідно до чинного законодавства України забороняється у будь-який час доби продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, а також тютюнових виробів, електронних сигарет, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння: особами, які не досягли 18 років; особам, які не досягли 18 років; у приміщеннях та на території закладів освіти, закладів охорони здоров’я (крім ресторанів, розташованих на території санаторіїв); у приміщеннях спеціалізованих торговельних організацій, що здійснюють торгівлю товарами дитячого асортименту або спортивними товарами, а також у відповідних відділах (секціях) універсальних торговельних організацій; у закритих спортивних спорудах (крім пива у пластиковій тарі);  у місцях проведення спортивних змагань за участю дітей; з торгових автоматів; на полицях самообслуговування (крім тютюнових виробів у блоках та алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, пива);  поштучно (для тютюнових виробів, крім сигар); у споживчих упаковках, що містять менш як 20 сигарет; з рук; у невизначених для цього місцях торгівлі, в інших випадках та з інших підстав, встановлених законодавством.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності та заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетянку ПАРФЕНТІЄВУ.

 

 

Секретар селищної ради                                                         Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь