A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 998 Про платні соціальні послуги, що надаються комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» селищної ради

Дата: 22.06.2022 14:29
Кількість переглядів: 885

Фото без опису

          У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            РІШЕННЯ № 998

  (двадцять сьома сесія восьмого скликання)

 

 

від  «15» червня  2022 р.

 

Про платні соціальні послуги,

що надаються комунальним закладом

«Центр надання соціальних послуг»

селищної ради

 

           Керуючись Законами України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про соціальні послуги»,  «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Порядку регулювання тарифів на платні соціальні послуги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 р. № 428, Порядком установлення диференційованої плати за надання соціальних послуг, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020р. № 429, враховуючи визначені та подані комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Новогуйвинської селищної ради тарифи на платні соціальні послуги,  висновки  постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів від 14.06.2022р., Новогуйвинська селищна рада  

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області (додаток 1).
  2.  Затвердити перелік платних соціальних послуг, що надаються комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області (додаток 2).
  3.  Затвердити Розрахункові тарифи на платні соціальні послуги, що надаються комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, у 2022 році (додаток 3) та ввести їх в дію з 01 липня 2022 року.
  4.  Комунальному закладу «Центр надання соціальних послуг» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області забезпечити виконання цього рішення.
  5.   Директору комунальному закладу «Центр надання соціальних послуг» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області забезпечити підготовку переліку платних соціальних послуг, що надаються комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, на 2023 рік і  розрахункових тарифів на ці платні соціальні послуги та їх подачу на затвердження селищною радою при формуванні бюджету селищної територіальної громади на 2023 рік.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення та заступника селищного голови відповідно до розподілу обов’язків.

Додаток 1,2

Додаток 3

 

 

Секретар селищної ради                                                         Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь