A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 997 Про затвердження Положення про конкурс   на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Новогуйвинської селищної ради

Дата: 22.06.2022 14:26
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ №997

(двадцять сьома сесія восьмого скликання)

 

 від «15» червня 2022р.

 

Про затвердження Положення про конкурс  

на посаду керівника закладу

загальної середньої освіти

Новогуйвинської селищної ради

           

 

    З метою забезпечення закладів загальної середньої освіти селищної територіальної громади кваліфікованими керівними кадрами, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про запобігання корупції», статтею 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», враховуючи висновки та рекомендації спільного засідання постійних комісій  з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності та гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення від 13.06.2022р., селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити  Положення про конкурс на посаду керівника закладу  загальної середньої освіти Новогуйвинської селищної ради (далі – Положення) (додається).

 

  1. Визначити відділ освіти Новогуйвинської селищної  ради Житомирського району Житомирської області (далі – відділ освіти) відповідальним за:
  • організацію та проведення конкурсного відбору на посади керівників закладів загальної середньої освіти селищної ради відповідно до затвердженого Положення;
  • перевірку фактів подання суб’єктами декларування, які входять чи входили до складу відповідної конкурсної комісії, декларацій та повідомлення Національного агентства з питань запобігання корупції про випадки неподання чи несвоєчасного подання таких декларацій у визначеному порядку.
  1. Відділу освіти забезпечувати відеофіксацію та, за можливості, відеотрансляцію конкурсного відбору з подальшим оприлюдненням на офіційному веб-сайті Новогуйвинської селищної ради відеозапису впродовж одного робочого дня з дня проведення конкурсного відбору.
  2. Визнати такими, що втратили чинність норми Положення про конкурс  на посаду керівника закладу освіти    Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, затвердженого рішенням 9 сесії селищної ради восьмого скликання від 24.06.2021р. № 313, у частині конкурсного відбору керівників закладів загальної середньої освіти селищної ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення та заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлану САДОВСЬКУ.

 

 положення

Секретар селищної ради                                                   Олександр ЛОВИНЮК 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь