A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 540 Про визначення Уповноважених осіб у сфері призначення та виплати компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі

Дата: 20.06.2022 13:52
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

                           У К Р А Ї Н А                        

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

      РІШЕННЯ № 540

 

від  «16» червня 2022 р.

 

Про визначення Уповноважених осіб у сфері

призначення та виплати компенсацій фізичним особам,

які надають соціальні послуги з догляду без провадження

підприємницької діяльності на непрофесійній основі

 

         Керуючись ст. ст. 28, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про соціальні послуги», Бюджетним кодексом України, постановою Кабінету  Міністрів  України  від 29.09.2020р. № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі» (зі змінами), Положенням про відділ соціального захисту та охорони здоров’я Новогуйвинської селищної ради, враховуючи Договір про технічне обслуговування № 193 від 22.12.2021р., укладений селищною радою із Управлінням соціального захисту населення Житомирської райдержадміністрації, виконавчий комітет

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Визначити Центр надання адміністративних послуг Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області Уповноваженим органом на території Новогуйвинської селищної територіальної громади з приймання заяв та документів від фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі.

 

  1. Визначити відповідно до укладеного Договору про технічне обслуговування від 22.12.2021р. № 193 та на період дії Договору (до впровадження моделі адміністрування надання послуг із соціальної підтримки населення Новогуйвинської селищної ради) Управління соціального захисту населення Житомирської райдержадміністрації Уповноваженим органом на території Новогуйвинської селищної територіальної громади, який призначає компенсацію фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі.

 

  1. Визначити відділ соціального захисту та охорони здоров’я Новогуйвинської селищної ради Уповноваженим органом, який забезпечує передавання-приймання документів за допомогою програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» для  попереднього розгляду і прийняття рішень Управлінням соціального захисту населення Житомирської райдержадміністрації щодо призначення (відмови у призначенні) компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі.

 

  1. Уповноваженим органом з виплати компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі, на території Новогуйвинської селищної територіальної громади визначити Новогуйвинську селищну раду Житомирського району Житомирської області як розпорядника бюджетних коштів  на ці цілі.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення та заступника селищного голови відповідно до розподілу обов’язків.

 

 

 

Секретар селищної ради                                                            Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь