Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відзначення Дня захисту дітей у Новогуйвинському ЗДО "Дзвіночок"

Дата: 01.06.2022 16:38
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

       1 червня, периший день літа, в який відзначається Міжнародний День захисту дітей. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

Фото без опису

        Традиційно в цей день в Новогуйвинському  закладі дошкільної освіти «Дзвіночок» проводилися цікаві заходи з нагоди цього свята.  Нажаль в цьому році свято проходить в умовах війни та ми все-таки приклали максимум зусиль для того щоб наші діти відчули, що у них сьогодні особливий, незвичайний, святковий день. Педагоги закладу підготували для вихованців цікаві форми взаємодії в онлайн - режимі. Це різноманітні ігри, конкурси, перегляд світлин – спогадів про минулорічні  святкування та життя в садочку.

Фото без опису

        Привітали всіх дітей з Днем захисту дітей, побажали барвистого і доброго світу навколо, щоб завжди була радість в житті і багато всього цікавого.

Фото без опису

        Нехай кожна дитина в цей прекрасний святковий день відчує на собі всю материнську і батьківську любов, їхню підтримку і захист від усіх життєвих негараздів. Нехай кожен малюк живе в мирі та злагоді!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь