A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

1 червня - Міжнародний день захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 10:38
Кількість переглядів: 493

       Фото без опису

        Сьогодні  1 червня,  в перший день літа, ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні. 
       За статистичними даними  під час  війни в Україні загинуло 243 дитини, постраждало 446 дітей, зруйновано 180 навчальних закладів.

         Традиційно кожного ранку о 9.00 год. Новогуйвинська селищна рада проводить загальнонаціональну хвилину мовчання за всіма, хто загинув внаслідок вторгнення росії в Україну.

            Ми згадуємо українців, які віддали своє життя. Усіх, хто воював. Усіх військових і усіх цивільних. Дорослих і дітей. Усіх, хто міг би ще жити, якби росія не почала цю війну.

     Фото без опису

      В день захисту дітей секретар Новогуйвинської селищної ради Олександр ЛОВИНЮК та заступник селищного голови Тетяна ПАРФЕНТІЄВА   привітали випускників 11-х класів загальноосвітніх закладів, які перебувають  під опікою селищної ради та позбавлені батьківського піклування. У своєму зверненні до випускників Олександр ЛОВИНЮК зазначив,  що  незважаючи на трагічні події сьогодення, хочеться щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. Побажав кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

Фото без опису

            Випусники: Сінгурівського ліцею - Шуляківський Антон, Новогуйвинської гімназії – Нестеров Микита, Озерненської гімназії- Камишний Олексій та Пацурина Олександра  отримали від Новогуйвинської селищної ради матеріальну допомогу та подарунки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь